עבור לתוכן

לול @ ערוץ הקניות

Featured Replies

פורסם

מגיע למי שקונה בערוץ הקניות להידפק בגלל טיפשותו!

ולך מגיע להידפק כשאתה קונה משהו מבעל מקצוע שאין לך מושג בתחום הזה ?? או שאתה מבין בכל דבר...?

• תגובות 118
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המוות זה פתרון אידאלי בשבילם, שיפסיקו לרמות אנשים!!!!!! הם עושים את זה קבוע, צריך לשרוף להם את כל הציוד ולהגיש נגדם תביעה.

פורסם

לפני שאני קניתי את המחשב אמרתי לאמא שלי בלי הפתעות אז היא אמרה בטח שלא אתה בוחר הכל, נראה לי באותו יום היא ביטלה איזהשהי עסקה עם איזשהו ערוץ :lol:

פורסם

בדצמבר מעיפים אותם מהמסכים. עד אז תתאפקו :silly:

פורסם

מה/מי/מו?!

מאיפה אתה יודע?

-אם זה נכון, אז אפשר להכניס את התאריך הזה לדפי ההיסטוריה של תחום המחשבים.

תאריך מאוד חשוב :D.

פורסם

ואז על מי יהיה אפשר לצחוק?

תמיד כיף לראות איזה מחשב P4 1.8GHZ עם כ. מסך מובנה ו256 מגה ראם שמריץ ויסטה אולטימייט בלי בעיות :lol:

פורסם

חח נכון לפעמים זה סתם משעשע לראות איך המנחה שם באטרף מהביצועים של הכרטיס המובנה :lol:

תכלס אני לא מבין איך הם עדיין קיימים... מי קונה מהם? חרא מוצרים במחירים גבוההים פי 3 ממחירי השוק.

אנשים אשכרה קונים מהם משו?

כבר לא פעם ולא פעמיים פורסמו כתבות של אנשים שקנו מהם מוצרים וקיבלו זבל, או שכל מה שנאמר בערוץ היה שקרים.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ויסטא גורילה

ונמאס כבר מכרטיס המסך 3D FORCE הזה שלהם!!!

''המאיץ הגרפי של הדור הבא''

פורסם

"המאיץ הגרפי של הדור הבא"

ממממממ..... לפי איך שזה כתוב/נשמע הוא בטח ייעקוף את ה-8800ULTRA.

פורסם

זה בדיוק ככה.

כונן קשיח לא במהירות 5400 אלא במהירות 7200 ואו!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

מעניין מה יקרה כשבערוץ הקניות ישמעו סוף סוף על מעבדי C2D, הם יגמרו במכנסיים מרוב התרגשות

פורסם

מעניין מה יקרה כשבערוץ הקניות ישמעו סוף סוף על מעבדי C2D, הם יגמרו במכנסיים מרוב התרגשות

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי

פורסם

זה בדיוק ככה.

כונן קשיח לא במהירות 5400 אלא במהירות 7200 ואו!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

גם אני ראיתי לא מזמן את המכירה שלהם, פשוט זוועה, הם מציגים את Logitech שם כאילו זה האלוהים שלהם.

והם אומרים שזה WOOOOW מקלדת ועכבר אלחוטיים! כאילו זה נדיר הדבר הזה או חדש.

והם קוראים למחשבים האלה ויסטה קינג וויסטה פרינס, כאילו אלה מחשבי על, כל פעם אני רואה את זה אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

והם קוראים למחשבים האלה ויסטה קינג וויסטה פרינס' date=' כאילו אלה מחשבי על, כל פעם אני רואה את זה אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.

[/quote']

לא יודע מה איתך, אני מת מצחוק מכל הדיון הזה...

הטמטום של האנשים שם :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים