עבור לתוכן

מחפש דאודורנט שלא משאיר כתמים

Featured Replies

פורסם

אני חושב שיש לך הזעת יתר או משו

כי לי אין כתמים בכללל תודה לאל

פורסם

ספיד סטיק

תן לו להתייבש

ואין לך שום כתם

המועדף שלי

פורסם

למה להסתבך עם כל מיני ג'לים וספריים ודאורדורנטים למיניהם?

שים חלאבילין ושלום על ישראל. בלי ריח בכלל, בלי כתמים בכלל, וטוב ל5-6 ימים בכל משיחה.

פורסם

אני משתמש כבר שנים בדיאודורנט ג'ל שקוף של ג'ילט, ואף פעם לא היו כתמים, גם לא עם חולצות לבנות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שאחרי מקלחת אני בלי חולצה בערך 20 דקות (כי חם), לא יודע.

עריכה לתגובה מעליי:

אני משתמש גם ב-AXE לכל הגוף, והיו מקרים שקרה ולא התקלחתי יום וחצי, ועדיין עלה ממני ריח טוב שלו (זה לפי החברה, אני אישית לא הצלחתי להריח כלום!).

למה לעזאזל עברת יותר מ24 שעות בלי מקלחת?

פורסם

למה להסתבך עם כל מיני ג'לים וספריים ודאורדורנטים למיניהם?

שים חלאבילין ושלום על ישראל. בלי ריח בכלל, בלי כתמים בכלל, וטוב ל5-6 ימים בכל משיחה.

מה זה חלאבילין??!!

לי גם הייתה בעיה עם כתמים.

התחלתי להשתמש בטיטאניום שמוכרים בסופרפארם. יש להם סדרה של ריחות חדשים (בקבוק כחול, אדום, ירוק) ממליץ לך לנסות.

אני יודע שטיטניום מגעיל הרבה אנשים אבל הריחות החדשים האלו ממש סבבה. תנסה ! חוצמזה כשיש מבצעים בסופרפארם זה ממש שווה.

פורסם

ממתי בסופר פארם יש טיטניום?

פורסם

כי AXE מיועד לכל הגוף ::)

אתה יודע שזה סתם שיווקי, למעשה כל דאודורנט אתה יכול לשים על כל הגוף, הוא פשוט נגמר מהר יותר.

פורסם

מאז שאני זוכר את עצמי יש טיטניום.

לך לאיזור של הדיאורדורנטים ותחפש שם...

הם הוציאו סדרה חדשה של כל מני ריחות סבבה.

פורסם

מה זה חלאבילין??!!

זה תכשיר שנמצא המון זמן בשוק[אני חושב שאפילו שבתקופת ילדותה של אמי כבר היה את זה]

זה כזה כמו משחה, שאתה שם בבית השחי וזה מנטרל כל ריח של זיעה או כל ריח בכלל לכמעט שבוע[לי זה מנטרל בצורה מושלמת, אין ריח בכלל למשך זמן רב]

עולה משהו כמו 40 שקל בסופרמרקט. יש גרסא גם לנוער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים