עבור לתוכן

מחפש דאודורנט שלא משאיר כתמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם....

כפי שכולכם יודעים, דיי קשה להתמודד עם הקיץ הישראלי, וקשה לא להזיע בחוץ.

עד היום כל דאודורנט שניסיתי השאיר לי כתמים לבנים על החולצה או שפשוט הקשה לגמרי את איזור בית השחי (בחולצה).

אני מחפש דיאודורנט (שמורחים, לא ספריי) שלא משאיר כתמים, better yet, לא משאיר שום סימן כלשהו, ושמגן מזיעה וריח של זיעה בצורה מירבית.

תודה רבה.

פורסם

אתה מוזמן לקנות כל דאודורנט.

רק תחכה דקה(כמו שכתוב על האריזה) לפני שאתה לובש חולצה.

פורסם

זה לא יעזור אם הוא יחכה דקה או עשר דקות, עדיין יישארו כתמים ואני מדבר מניסיון של שימוש בכמה דאודורנטים. כרגע אני משתמש בדאודונט ספריי של ג'ילט ולא יצא לי לראות כתמים על הבגדים, קניתי אותו בעקבות השוואה של נענע ובינתיים אני מרוצה - גם מבחינת הגירוי לעור וגם מבחינת הכתמים. הדאודורנט הקודם שלי, ג'ילט עם ג'ל כדוריות, השאיר לי כתמים לבנים על החולצה וגרם לי לגירוי מסיבי של העור ובגלל זה החלפתי אותו לספריי.

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=385880&sid=130

פורסם

הדיאודורנטים של אדידס דיי יעילים וזולים ולא משאירים כתמים (לא משהו ששמתי לב אליו...).

*הכוונה היא לאדידס סטיק הרגיל, לא לשטויות שיש שם.

ד"א, לא הבנתי איך AXE קיבל ציון גבוה. פעם קניתי אותו- וזמן יחסית קצר (נגיד 4 שעות) אחרי השימוש היה לי ריח מאוד לא נעים.

הוא ממש לא יעיל במניעת ריח, ושהריח שלו מתערבב עם ריח הזיעה זה נעשה מבחיל.

לדעתי- סטיקים הרבה יותר נוחים ויעילים מספריי. הכי טוב זה סטיק רגיל, לא סטיק לבן כזה ולא ג'ל.

פורסם

אני משתמש כבר שנים בדיאודורנט ג'ל שקוף של ג'ילט, ואף פעם לא היו כתמים, גם לא עם חולצות לבנות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שאחרי מקלחת אני בלי חולצה בערך 20 דקות (כי חם), לא יודע.

עריכה לתגובה מעליי:

אני משתמש גם ב-AXE לכל הגוף, והיו מקרים שקרה ולא התקלחתי יום וחצי, ועדיין עלה ממני ריח טוב שלו (זה לפי החברה, אני אישית לא הצלחתי להריח כלום!).

פורסם

אני מדבר על הבית שחי.

למה לעזעזל לשים את זה על כל הגוף?

פורסם

כי AXE מיועד לכל הגוף ::)

פורסם
  • מחבר

כיום אני משתמש בג'ל של ג'ילט וכל החולצות בלי יוצא מן הכלל עם כתמים לבנים וקשים באיזור בית השחי....

נמאס לי כבר.

פורסם

אני משתמש בסטיק קשיח שקוף של Speed Stick. לא מגרד (כמו כל שאר הדאודורנטים) ולא השאיר לי אף פעם כתמים. (האמת היא שאף דאודורנט לא השאיר לי כתמים אי פעם)

פורסם

יכול להיות שלא שמת לב שהם השאירו כתמים, אני לא מצאתי כתמים עד שלא חיפשתי...

פורסם
  • מחבר

קניתי את הספריי של ג'ילט.

נקווה לטוב.

פורסם

אחי אתה צריך דאודרנט ג'ל

יש של ספיד סטיק שאני פחות אוהב

ויש ג'ילט שהוא מצויין אתה יכול לרוץ גם 8 שעות ולא מריחים כלום, נספק לעור תוך חצי דקה

עם ריח מצויין וההגנה הכי טובה שיש,

והוא שקוף אז אין כתמים

פורסם

אני משתמש בסטיק קשיח שקוף של Speed Stick. לא מגרד (כמו כל שאר הדאודורנטים) ולא השאיר לי אף פעם כתמים. (האמת היא שאף דאודורנט לא השאיר לי כתמים אי פעם)

אחלה דאודורנט, של speed stick, יש לי את הכחול - super seco.

פורסם

clear gel power caps

יש לי ועושה את העבודה מצויין.

פורסם

ניסיתי בערך את כל הדאודורנטים בעולם... הג'ילט ג'ל מעולה, במיוחד הזה עם הכדוריות. כמעט ולא משאיר כתמים אם לא שמים יותר מדי (ולא צריך) ואם מחכים קצת לפני ששמים חולצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים