עבור לתוכן

רשמית(או שלא): העליון פשט רגל.

Featured Replies

פורסם

עוד סיבה לעזוב את הארץ..

Insane supreme-court.. check

מה זה עכשיו, שוללים את הזכות של האנשים לבחור לאן הם רוצים שהכסף שלהם ילך אחרי שהם מתים? פאק.

מי הם שיקבעו מה הוא יעשה עם הכסף שלו? מי?

פורסם

damn right stupid Insane supreme-court.. check

פורסם

רגע כלומר ילדים ששמים זיין על ההורים שלהם יכולים לקבל כסף?

אחיינים או נכדים שמטפלים בסבים ובסבות שלהם לא?

כל עוד הבן אדם יכול להחליט למי ילך הכסף הצוואה כשרה, גם אם הייתה השפעה מצד המטפל אז מה? ברגע שאתה מטפל במישהו במשך שנים ללא תמורה מגיע לך.

פורסם
  • מחבר

משהו כזה. מי שמטפל באדם זקן לא יוכל להיות המוטב העיקרי בצוואה. הוא יכול להיות מוטב שווה למוטבים אחרים, אבל לא מעליהם.

פורסם

אז לאן הם רוצים שהכסף ילך?

אנחנו מטפלים בסבתא בת 90, משוגעת, סנילית, חולנית ועם 20 אלף קפריזות אשר היתה מגעילה לאמא שלי מאז שהכירה את אבא שלי. דודה שלי, ביתה, לא רוצה לטפל בה אבל שכנעה אותה לרשום את הדירה שיש לה ברוסיה על שמה (שמה של דודתי), אבל דודה שלי איננה יכולה למכור את הדירה כל עוד סבתי בחיים. עכשיו הפאראזיטית רוצה לבוא לארץ כדי לבדוק אם זה נראה כאילו סבתא שלי הולכת למות בקרוב או לא, ו"להזמין" אותה שתבוא לרוסיה כדי למרוח אותה ולשכנע אותה למכור את הדירה. גועל נפש...

אז עם החוק הדפוק הזה, אחרי שהוצאנו כל כך הרבה כסף על הטיפול שלה, על ניתוח עיניים (אני לא מבינה מה יש להשקיע בניתוח לשיפור הראייה במישהו שגם ככה לא צרייך ראייה 6:6 בגילו המופלג - היא לא עושה כלום חוץ מלראות טלויזיה ולהפליץ) וטיפולים רפואיים נוספים (שנובעים בעיקר מהקפריזות שלה לאכול מה שאסור לה כמו ממתקים, מאפים ויותר מדיי בשר ומאי אכילה של דברים שהיא כן צריכה לאכול כמו ירקות, פירות, סיבים וויטמינים), הדודה המגעילה שלי, והבת הצעירה שלה אשר רק באות לבקש כסף/למרוח אותה שתיתן למכור את הדירה, יקבלו את כל הירושה שלה (כאילו יש לה מה להוריש חוץ משליכתות)? :o

פורסם

האמת, אם תקראו את הכתבה תבינו שההחלטה לא כזו מטופשת,

זה פשוט נושא רגיש ובעייתי, מה שהחוק הזה שאוסר על אפוטרופוס לקבל כסף מנסה לעצור זה מקרים שבהם אפוטרופוס(שברוב המקרים הוא איש זר) יאיים על הקשיש וידרוש ממנו להוסיף אותו אותו לצוואה שלו.

מה שכן הם צריכים לעבוד קצת על החוק הזה(לשפר אותו), למשל להוסיף סעיף שאומר שאם האפוטרופוס הוא קרוב משפחה אז הוא רשאי להיות חלק מהצוואה של הקשיש.

פורסם
  • מחבר

ומה אם האפוטרופוס הוא סתם חבר? :bash:

ואני אומר דבר כזה: גם אם מניעיו של האפוטרופוס הם תעוות בצע, זו עדיין זכותו של בעל הצוואה להוריש לו את כל רכושו.

פורסם

ומה אם האפוטרופוס הוא סתם חבר? :bash:

ואני אומר דבר כזה: גם אם מניעיו של האפוטרופוס הם תעוות בצע, זו עדיין זכותו של בעל הצוואה להוריש לו את כל רכושו.

ומה אם הקשיש טוען כי הוא רוצה להוריש לו את הכסף רק כי הוא פוחד מהאפוטרופוס שאיים עליו ודרש ממנו את הכסף שלו,

בכל מקרה, כמו שאמרתי זה עניין בעייתי ואני לא אומר שמה שהצעתי לתקן את ההצעת חוק שלא תכלול משפחה זה פיתרון מושלם, אפשרי גם לא לכלול חברים.

מה שאני כן חושב זה, שהצעת חוק אשר אומרת כי זרים גמורים אינם רשאים להיכנס לצוואה היא לא כזו מטופשת ויש הרבה היגיון מאחוריה, אם כי היא בעייתית.

פורסם
  • מחבר

במקרה ובו מישהו מתלונן שצוואה כלשהי אינה חוקית על השופט להפעיל שיקול דעת, חוק לא משאיר פתח לשיקול דעת שכזה.

פורסם

ומה אם הקשיש טוען כי הוא רוצה להוריש לו את הכסף רק כי הוא פוחד מהאפוטרופוס שאיים עליו ודרש ממנו את הכסף שלו,

בכל מקרה, כמו שאמרתי זה עניין בעייתי ואני לא אומר שמה שהצעתי לתקן את ההצעת חוק שלא תכלול משפחה זה פיתרון מושלם, אפשרי גם לא לכלול חברים.

מה שאני כן חושב זה, שהצעת חוק אשר אומרת כי זרים גמורים אינם רשאים להיכנס לצוואה היא לא כזו מטופשת ויש הרבה היגיון מאחוריה, אם כי היא בעייתית.

אין דבר כזה שנקרא דיווח למשטרה, כן?

הוא יכול לכתוב בצאווה ולא יכול לדווח למשטרה שהוא קיבל איומים? יאסרו את האפוטורפורפוס [P:] וזהו.

פורסם

קשישים זה עם מוזר. הם בחיים לא יודו כאשר הם נמצאים תחת איום כי הם בטוחים שאיש לא יוכל לעזור להם.

פאק, סבתא שלי לא תגיד שהיא רעבה כשהיא רעבה כי היא מתביישת, בלי סיבה אמיתית כמובן. זאת תופעה מוכרת, תשאלו כל אדם אשר עובד עם קשישים (אחות סיעודית, עובד סוציאלי וכו'...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים