עבור לתוכן

מלא מלא עובדות מצחיקות [משהו גדול]

Featured Replies

פורסם

כניסה

זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים

כמו:

".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים"

"אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך"

"!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו "

"ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח

תהנו :)

[תגיבו?]

פורסם

אותי הכי הצחיקו:

גם אם זה יהיה בכביש הגישה של מושב יתד בשתיים בלילה - אם תשתין במקום ציבורי יעבור שם מישהו שמכיר אותך

גם אם אתה ביל גייטס, ברגע שתקרא לבת שלך אורטל צמצמת את אפשרויות התעסוקה שלה לחנות בגדים או פיצוציה :lol: :lol: :lol:

גם אם אתה פרופסור בהרווארד, אם תתקע נאד ממש מסריח, באופן מוזר זה יעשה אותך נורא גאה בעצמך

הערסים שיושבים כל השבוע על המעקה בתחנת אוטובוס ישבו שם גם ביום ששי בערב, רק לבושים יותר יפה

יש את הקטע שאתה בחיים לא תראה אמבולנס מתדלק בתחנת דלק- כאילו שהם עובדים על בטריות או משהו

לא יעזור, הפלוצים של אבא שלך תמיד יהיו יותר מסריחים משלך

לסרטי פורנו משנות ה-80 ולהפקות של הערוץ הקהילתי יש אותה מוזיקת רקע

פורסם

יש שם הרבה דברים שמופיעים גם פה

פורסם

נא לשלוח לי SMS ולהודיע לי מתי לצחוק.

פורסם

.לא משנה מה תאריך התפוגה של המוצר וכמה הצבע שלו ירוק ביחס לצבעו המקורי, כשתראה את זה לאמא שלך, היא תגיד שהוא בסדר

.תמיד שתשב בתחנת אוטובוס ותעבור לידך נמלה אתה תנסה לירוק עליה עד שהיא תטבע.

חחחח אוי אלה גדולים

חחח כל דבר אמא שלי אומרת שהוא בסדר, פעם אחת הנמלים אכלו לי חצי מגש פיצה ואמא שלי אומרת לי "לא זה סומסום"

עם הנמלה אני תמיד מתפדח שמישהו מגיע לתחנה ורואה נהר רוק

פורסם

כמה אפשר להעתיק מבלייזר :/

פורסם

:lol:

כ"כ נכון

.יש את הקטע שאתה בחיים לא תראה אמבולנס מתדלק בתחנת דלק- כאילו שהם עובדים על בטריות או משהו

.זה לא דוכן שווארמה אם אין על הקיר תמונה של הבעלים מצולם עם כדורגל

.החורף מגיע לארץ ברגע שמתחילים למכור קרמבו בחנויות

.ההבדל היחידי בין השירים של מוש בן ארי, זה הרעשים והקולות שהוא משמיע בהתחלה שלהם

.הערסים שיושבים כל השבוע על המעקה בתחנת אוטובוס ישבו שם גם ביום ששי בערב, רק לבושים יותר יפה

פורסם

אכן, כמעט הכל שם לקוח מבלייזר. :nono:

פורסם

אז לפחות הם ביאו את זה למי שלא קורא בלייזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים