פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים יש אפשרות אם יש לך קשרים"קשרים" , לא ביג דיל - צריך להכיר מישהו בשלישות עדיף שישרת בבסיס מיטב \ בקו"ם או במטכ"ל , שיש לו גישה ל"שחר שלי" הוא מוציא לך כל נתון שרק תרצה על עצמך בעזרת שם בלבד.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים שחרשלי צריך להיות באותה היחידה או בחיל השלישות\ אכ"א - מנהל גיוס AKA מיט"ב וגם הבן אדם צריך להיות חייל, אם זה מלש"ב צריך גישה לBIMS בתנאי שהזינו את הסיכום ראיון כבר. אלא זה רק ממר"מ או מישהו במיט"ב עם יוזר עם הראשות דיי נרחבות בmainframe שזה בד"כ קציני שלישות ומשקיות ת"ש אלא אם הם אנשים טכניים ואז היוזר יכול לעשות בערך כל מה שבא לו...
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים קב"א 56פרופיל 97דפ"ר 90איך זה שהבנות לא נמרחות עלי? ]:זה כי אתה לובש סנדלים :-*
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אלא זה רק ממר"מ או מישהו במיט"ב עם יוזר עם הראשות דיי נרחבות בmainframe שזה בד"כ קציני שלישות ומשקיות ת"ש אלא אם הם אנשים טכניים ואז היוזר יכול לעשות בערך כל מה שבא לו...על מה אתה מדבר? כשהייתי מסופח לבקו"ם, עוד לפני טירונות, עם פז"מ של שבוע בצבא(אני מתבייש לקרוא לזה פז"מ). הייתה לי גישה לזה.שלא נדבר על זה שבערך לכל ג'ובניק מושתן יש גישה לזה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים על מה אתה מדבר? כשהייתי מסופח לבקו"ם, עוד לפני טירונות, עם פז"מ של שבוע בצבא(אני מתבייש לקרוא לזה פז"מ). הייתה לי גישה לזה.שלא נדבר על זה שבערך לכל ג'ובניק מושתן יש גישה לזה.מלש"בים לא ממוינים יש גישה לכולם כמעט, לא היה לך יוזר בBIMS היה לך יוזר של מדור או של מישהו שהיית מסופח אליו.עמדות BIMS מחוץ לבקו"ם וממר"מ ב אין כמעט זה רשת שונה מצה"לנט, יש בד"כ לקצינות ת"ש, קצינות משא"ן ולאנשים שונים באכ"א ומדורי משא"ן של זרועות.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים זה כי אתה לובש סנדלים :-* :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: קרעת אותי עכשיו אולי כי עוד לא התקבלת ליחידה מובחרת? (כולנו יודעים למה, לא?) למקרה שלא הבנת (ורואים שלא הבנת) הגבתי לדימקס בשביל להראות לו שלא משנה איזה נתונים יש לך, בתכל'ס זה לא בדיוק משנה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מלש"בים לא ממוינים יש גישה לכולם כמעט, לא היה לך יוזר בBIMS היה לך יוזר של מדור או של מישהו שהיית מסופח אליו.עמדות BIMS מחוץ לבקו"ם וממר"מ ב אין כמעט זה רשת שונה מצה"לנט, יש בד"כ לקצינות ת"ש, קצינות משא"ן ולאנשים שונים באכ"א ומדורי משא"ן של זרועות.מה קשור רשת שונה?... ההבדל הוא בהרשאות גישה לקובץ מלש"ב, בשונה מקובץ ר"א. אגב, אכ"א = אמ"ש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.