עבור לתוכן

איך מבררים קבא?

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות לבדוק קבא איפשהו?

פורסם

יש אפשרות אם יש לך קשרים

פורסם

56 כאבוד! :P

פורסם

אני מבין שדיסלקציה לא מורידה :smile1:

פורסם

אני מבין שדיסלקציה לא מורידה :smile1:

מא?!

אה.. סליחה, התכבנתי:

56 שולתתת!!!11

פורסם

יש אפשרות אם יש לך קשרים

"קשרים" , לא ביג דיל - צריך להכיר מישהו בשלישות עדיף שישרת בבסיס מיטב \ בקו"ם

או במטכ"ל , שיש לו גישה ל"שחר שלי" הוא מוציא לך כל נתון שרק תרצה על עצמך בעזרת שם בלבד.

פורסם

שחרשלי צריך להיות באותה היחידה או בחיל השלישות\ אכ"א - מנהל גיוס AKA מיט"ב וגם הבן אדם צריך להיות חייל, אם זה מלש"ב צריך גישה לBIMS בתנאי שהזינו את הסיכום ראיון כבר. אלא זה רק ממר"מ או מישהו במיט"ב עם יוזר עם הראשות דיי נרחבות בmainframe שזה בד"כ קציני שלישות ומשקיות ת"ש אלא אם הם אנשים טכניים ואז היוזר יכול לעשות בערך כל מה שבא לו...

פורסם

קב"א 56

פרופיל 97

דפ"ר 90

איך זה שהבנות לא נמרחות עלי? ]:

פורסם

אולי כי עוד לא התקבלת ליחידה מובחרת?

(כולנו יודעים למה, לא?)

פורסם

49 :jump:

(וכן אני יודע שזה נמוך)

פורסם

קב"א 56

פרופיל 97

דפ"ר 90

איך זה שהבנות לא נמרחות עלי? ]:

זה כי אתה לובש סנדלים :-*

פורסם

אלא זה רק ממר"מ או מישהו במיט"ב עם יוזר עם הראשות דיי נרחבות בmainframe שזה בד"כ קציני שלישות ומשקיות ת"ש אלא אם הם אנשים טכניים ואז היוזר יכול לעשות בערך כל מה שבא לו...

על מה אתה מדבר? כשהייתי מסופח לבקו"ם, עוד לפני טירונות, עם פז"מ של שבוע בצבא(אני מתבייש לקרוא לזה פז"מ). הייתה לי גישה לזה.

שלא נדבר על זה שבערך לכל ג'ובניק מושתן יש גישה לזה.

פורסם

על מה אתה מדבר? כשהייתי מסופח לבקו"ם, עוד לפני טירונות, עם פז"מ של שבוע בצבא(אני מתבייש לקרוא לזה פז"מ). הייתה לי גישה לזה.

שלא נדבר על זה שבערך לכל ג'ובניק מושתן יש גישה לזה.

מלש"בים לא ממוינים יש גישה לכולם כמעט, לא היה לך יוזר בBIMS היה לך יוזר של מדור או של מישהו שהיית מסופח אליו.

עמדות BIMS מחוץ לבקו"ם וממר"מ ב אין כמעט זה רשת שונה מצה"לנט, יש בד"כ לקצינות ת"ש, קצינות משא"ן ולאנשים שונים באכ"א ומדורי משא"ן של זרועות.

פורסם

זה כי אתה לובש סנדלים :-*

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

קרעת אותי עכשיו xD

אולי כי עוד לא התקבלת ליחידה מובחרת?

(כולנו יודעים למה, לא?)

למקרה שלא הבנת (ורואים שלא הבנת)

הגבתי לדימקס בשביל להראות לו שלא משנה איזה נתונים יש לך, בתכל'ס זה לא בדיוק משנה.

פורסם

מלש"בים לא ממוינים יש גישה לכולם כמעט, לא היה לך יוזר בBIMS היה לך יוזר של מדור או של מישהו שהיית מסופח אליו.

עמדות BIMS מחוץ לבקו"ם וממר"מ ב אין כמעט זה רשת שונה מצה"לנט, יש בד"כ לקצינות ת"ש, קצינות משא"ן ולאנשים שונים באכ"א ומדורי משא"ן של זרועות.

מה קשור רשת שונה?... ההבדל הוא בהרשאות גישה לקובץ מלש"ב, בשונה מקובץ ר"א. אגב, אכ"א = אמ"ש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים