פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אהלן..לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין.Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן.[Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אהלן..לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין.Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן.[Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!כנראה בדף הזה מתחת להודעה שציטתת יש הסבר איך לפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.