פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים ואנחנו חשבנו שהישראלים הם בורים: http://www.break.com/index/56-percent-of-french-people-are-stupid.html פשוט בושה!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר והדבר הכי מפחיד הוא שרוב הקהל לא ידע את התשובה. זה נראה כאילו צילמו את התוכנית בתקופת גלילאו.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אחי תשנה מהר את הכותרת ל"צרפתי אפפפס!!!!"בואנה זה בושה לעם הצרפתי ובכלל לאנושות
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים ;Dפשוט מדהים, אבל בדרך כלל לתוכניות הללו מבאים אנשים חכמים יותר מהרגיל. מוזר שהוא עם בורות כזאת בראש.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אני חצי צרפתי.. :-X אבל כשבדקתי את הIQ שלי הוא בין 132-140 (במבחני IQ שונים)
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים משהו שמישהו כתב שם:srry to disappoint you all, but there is still a large school of thought that the sun rotates around the earth. In fact there is no scientific proof to either one. If two objects are moving in space, it is impossible to see which one is rotating about which. This is a fact which einstein agreed with. The general opinion is that the earth rotates around the sun, but it is only an opinion. there is equal validity to the view (which i agree with) that the sun rotates around the earth.עד כמה שאני יודע הוא צודק בזה שאי אפשר לדעת מי מסתובב מסביב למי (כי זה שונה בנקודות יחוס שונות).. למרות שזו לא סיבה לענות כזאת תשובה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.