פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר אדמין יקר, בבקשה לחץ על כפתור הנעולכי קליק אחד יכול להציל חיים! (וזמן) תאמין לי שזה לא מה שיעזור להם, צריך להתרים מבית לבית או משהוזה עוד אך יעזור להם!!!ואם אתה לא רוצה ללחוץ אל תיכנס יא אגויסט!תודה לכול מי שלוחץ !!
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר אתה בן אדם חרא שלא אכפת לו שום דבר חוץ מי עצמו :-\חבל מאוד שיש אנשים כמוך מה כול כך קשה ללחוץ מיספרים פעם ביום בקישור כזה?נ.ב אנשים עכשיו אם לוחצים 10 פעם מאותו מישתמש זה גם נותן כסף.!!!!
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים נ.ב אנשים עכשיו אם לוחצים 10 פעם מאותו מישתמש זה גם נותן כסף.!!!!לא זה לא, תפוז סופרים את כל הכניסות שלך באותו יום ככניסה אחת בלבד.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אתה צודק אבל בהתחלה היה רשום בבלוג שהתשלום יהיה כפי שרשמתי, שים לב שהם הוציאו הודעת תיקון:מסתבר שלא קראנו טוב את התקנון ותפוז מחשיבה 10 צפיות מאותו משתמש ולא רק כניסה אחת. כלומר אם תכנסו לבלוג הזה 10 פעמים ביום, תפוז תחשיב את זה כ10 צפיות ועל כל עשרת הצפיות נקבל תשלום. מה שאומר שאם כל אחד מאלה שנכנסים כל יום, יכנסו 10 פעמים - הצפיות שלנו יוכפלו ב10 וזה ממש ממש יעזור!
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אני נכנס לזה 10 ואפילו 20 פעמים,ואני עדיין לא רואה שהתווסף סכום מסויים למונה...
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אוי אתה כ"כ גיישזה עצוב"תגובה שמצילה חיים"התגובה היחידה שתציל פה חיים (ואלה החיים שלך) היא "נעול"אתה לא מאמין באמת שהאתר הזה יושיע את כל החיות במדינה נכון?לך תדע כמה באמת יגיע לחיות אחרי שבעל האתר ידחוף לכיסו הפרטי, כן כן, זה קורה בעמותות הכי טובות.אתה רוצה לעזור, תעשה משהו באמת, תתנדב באיזה SOS או שתלך להאכיל חתולים רעבים בטונה, אבל אל תבלבל לנו את השכל בתרומות וירטואליות.ובקשר לאימוץ.אנשים שירצו כלב יאמצו אחד, ואם דוחפים למישהו חית מחמד הוא והיא יהיו ממש מסכנים, כל הפרסומות של מוקי ושוקי מחפשים בית לא עוזרים לאף אחד.כי בסוף מי שרואה את זה זה ילד קטן שינג'ס להורים שלו שיקחו אותם, ואחרי חודש הופ, שוב מוקי ושוקי מחפשים בית, רק עכשיו עם עוד טראומה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר אוי אתה כ"כ גיישזה עצוב"תגובה שמצילה חיים"התגובה היחידה שתציל פה חיים (ואלה החיים שלך) היא "נעול"אתה לא מאמין באמת שהאתר הזה יושיע את כל החיות במדינה נכון?לך תדע כמה באמת יגיע לחיות אחרי שבעל האתר ידחוף לכיסו הפרטי, כן כן, זה קורה בעמותות הכי טובות.אתה רוצה לעזור, תעשה משהו באמת, תתנדב באיזה SOS או שתלך להאכיל חתולים רעבים בטונה, אבל אל תבלבל לנו את השכל בתרומות וירטואליות.ובקשר לאימוץ.אנשים שירצו כלב יאמצו אחד, ואם דוחפים למישהו חית מחמד הוא והיא יהיו ממש מסכנים, כל הפרסומות של מוקי ושוקי מחפשים בית לא עוזרים לאף אחד.כי בסוף מי שרואה את זה זה ילד קטן שינג'ס להורים שלו שיקחו אותם, ואחרי חודש הופ, שוב מוקי ושוקי מחפשים בית, רק עכשיו עם עוד טראומה.1.אז שמע ביוס אני כן מתנדב במכלאה2 האישה שבאתר היא עובדת באיזה עמותה או משהו ואני מקיר ילדה שכן מקירה אותה!3.אני לא חושב שזה בכלל הולך לעזור לכול החיות בארץ, זה הולך לעזור רק למיספר מכלאות בדרום!!שזה כבר משהו !!ואם יש לך בעיות אל תיכנס לכאן יש מבין?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.