עבור לתוכן

מסך מחשב או טלויזית LCD מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך מחשב או טלויזיה שתשמש אותי גם לחיבור עם מחשב וגם לחיבור עם YES איזה משניהם עדיף מבחינת איכות? מבחינת גודל אני מחפש משהו בין 20-26 אינץ' עכשיו ה YES מחובר עם כרטיס טלויזיה למחשב דרך RCA והאיכות בכלל לא משהו,

התקציב שלי הוא בין 2500-3500 פחות או יותר

פורסם

אם השימוש הוא יותר בטלוויזיה אז עדיף טלוויזית LCD. זה תלוי גם כמובן בתקציב שלך שכדאי שתציין.

פורסם

אם אתה לא רוצה לשבת 2.5 מטר מהמסך כשאתה על המחשב או לחילופין לשבת במרחק רגיל ולקבל סינוור שיהרוס לך את העיניים אז כמובן שעדיף מסך מחשב שישמש אותך כמסך טלויזיה.

הבהירות במסך-טלויזיה היא גבוהה (לרוב, פי 2) ממסך מחשב.

הרזולוציה במסך מחשב גבוהה מהרזולוציה במסך-טלויזיה.

לגבי האיכות, זה ברור שהאיכות ירודה הרזולוציה של הממירים שYES/HOT נותנים לך היא נדמה לי 640*480 ולכן תראה מטושטש על מסכים עם רזולוציה גבוהה מזו, הפיתרון הוא לשבת במרחק (עם גדלי הטלויזיה המרחקים משתנים) כדי לא לחוש ברזולוציה הירודה.

פורסם

אנא ציין מה השימושים שלך במחשב

פורסם

אני רואה גם טלויזיה בdell2007wfp בלי כרטיס טלויזיה, יש חיבור ישיר לטלויזיה, אבל מאחר והרזולוציה של המסך הרבה הרבה יותר גבוה מהרזולוציה של הטלויזיה אז האיכות די ירודה אך ממרחק של כ1-1.5 מטר אין לי ממש בעיה עם הטלויזיה, לדעתי תיקח מסך מחשב כמו דל 24 אבל תצטרך לשבת משהו כמו 2-2.5 מטר מהמסך לדעתי כדי לראות תמונה סבירה של הטלויזיה.

אבל עדיין זה תלוי מה הסדר עדיפויות שלך כי אם אתה צריך את המסך מחשב לשעה ביום אז זה כבר משהו אחר.

פורסם

**ההודעה נערכה**

אתה צריך לעשות הרבה חושבים (בלי קשר להמלצות מהפורום, העדפות אישיות שלך).

מכוון שאתה מדבר על מסך רחב ורוב השידורים בטלויזיה הם 4:3, מסך 24 אינץ זה ממש (ממש) מינימלי.

לשימוש נוח אתה בכל מקרה תצטרך להשאיר את המסך מחשב הנוכחי כי זה דיי סיוט להיות מוגבל לטלויזיה או מחשב (למרות שיש היום הרבה שתומכים ב-PIP זה עדיין לא שיא הנוחות).

היתרונות בתצוגה שתקבל זה בעיקר בסרטי HD 720 שתפעיל מהמחשב, השידורים של YES\HOT לא יהיו מדהימים.

לפי דעתי עדיף להשאיר את המסך מחשב הנוכחי לגלישה ושימוש יומיומי ("משרדי")

ולקנות מסך גדול יותר (32" אינץ) לטלויזיה, ככה יהיה לך הפרדה בין השניים, ובמשחקים ובסרטים מהמחשב כמובן שתשתמש במסך הגדול.

הבעיה היא שבתקציב שלך ה32" אינץ היחידיים שיכנסו לך זה חברות כמו PIXEL (כמו זה)

בקיצור תחשוב על זה הרבה לעומק לפני שאתה עושה שטות.

פורסם

לעיתים זו החלטה קשה

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקנות טלויזיה רגילה איכותית במקום ה LCD היקרה בהרבה

פורסם

טלויזיה רגילה זה דור קודם וזה לא נוח אל תעשה את הטעות הזאת,לדעתי.

פורסם

מסכים עם 'ויסטה', טלויזיות ומסכי CRT זה כבר פאסה ולא משתלם.

עדיף לקנות LCD שטוב יותר לבריאות העיניים , פולט פחות קרינה, צורך פחות חשמל, קל יותר, תופס פחות נפח בחדר ויכניס לך אווירה אחרת ויופי לחדר.

שוב, גם לדעתי אל תחזור למשאיות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים