עבור לתוכן

האתר "דבקה" מוביל לעליית כוננות במנהטן

Featured Replies

פורסם

חחח מישהו אשכרה מאמין להם פרט לאקט הבידורי?

פורסם

חבל שהם לא קוראים ב hwzone :smile1:

הם כבר שנתיים ברציפות מודיעים שהולכת לפרוץ מלחמה בין איראן-סוריה-חזיבאללה לבין ישראל-ארה"ב ... אם האיראנים או הסורים היו מאמינים להם אז הם מזמן כבר היו מתושים לגמרי ונכנעים רק כדי לגמור עם זה

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על האתר הזה..

פורסם
גורם אמריקאי הודה כי הגורם להגברת הכוננות הוא האתר "תיק דבקה". עורך האתר: הכוננות לא נבעה רק מהפרסום ב'דבקה'

:kopfpatsch::lol::screwy:

פורסם

שירותי הביון של ארה"ב FTW 8)

פורסם

אני באמת לא מבין למה הם אתר חדשותי..

תיקדבקה יכולים להכין תסריטים מדהימים להוליווד.

אם כי, יש לציין שלעיתים יש שם ידיעות בלעדיות, מדהימות ונכונות שמתפרסמות הרבה לפני כולם.

אני חושב שיש להם מקור או שניים שמזרים להם מידע, אבל הם לוקחים פיסת מידע והופכים אותו לתסריט אימים.

פורסם

מתוך אלפי ניחושים אחדים חייבים להתקיים, סטטיסטית.

פורסם

קראתי לפני איזה חודש כתבה בעקבות ספר שיצא לאור לא מזמן על כך ששרותי המודיעין של ארה"ב עם כל הממון והמשאבים הרבים כל כך גרועים אבל תיארתי כניראה עד כמה ... בחייכם "תיק דבקה" ? איפה כל ה CIA/NSA/FBI ? איפה CTU וג'ק באור שצריך אותו :smile1: ?

פורסם

חח קטע חזק

כמו שאמרו כבר, האתר מנחש הרבה

לפחות אחת חייב להיות נכון

פורסם

אני באמת לא מבין למה הם אתר חדשותי..

תיקדבקה יכולים להכין תסריטים מדהימים להוליווד.

אם כי, יש לציין שלעיתים יש שם ידיעות בלעדיות, מדהימות ונכונות שמתפרסמות הרבה לפני כולם.

אני חושב שיש להם מקור או שניים שמזרים להם מידע, אבל הם לוקחים פיסת מידע והופכים אותו לתסריט אימים.

ידוע.

לפעמים אני חושב שיש להם את הכותבים המצויינים בעולם, תאוריות קוננספירציה מטורפות, אני קורא את זה רוב הפעמים בשביל הצחוק.

פורסם

אחת הכתבות האחרונות שם היא על קונדולוסיה רייס & ביל גייטס.

כתוב שהם טסו ביחד ל[הכנס שם של מדינה ערבית] (שכחתי את השם) וניסו לגרום להם לצאת נגד איראן במלחמה.

אה, וכתוב שממשלת אולמרט-ברק קונה את הטרור בכסף.

:bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

better safe then sorry

גם כאשר היו הפיגועים הווירטואליים בSecond Life לפני משהו כמו שבוע הם העלו את רמת הכוננות בכל המדינה.

פורסם

פיגועים בsecond life?

WTF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים