פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים חבל שהם לא קוראים ב hwzone הם כבר שנתיים ברציפות מודיעים שהולכת לפרוץ מלחמה בין איראן-סוריה-חזיבאללה לבין ישראל-ארה"ב ... אם האיראנים או הסורים היו מאמינים להם אז הם מזמן כבר היו מתושים לגמרי ונכנעים רק כדי לגמור עם זה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים גורם אמריקאי הודה כי הגורם להגברת הכוננות הוא האתר "תיק דבקה". עורך האתר: הכוננות לא נבעה רק מהפרסום ב'דבקה'
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אני באמת לא מבין למה הם אתר חדשותי..תיקדבקה יכולים להכין תסריטים מדהימים להוליווד.אם כי, יש לציין שלעיתים יש שם ידיעות בלעדיות, מדהימות ונכונות שמתפרסמות הרבה לפני כולם.אני חושב שיש להם מקור או שניים שמזרים להם מידע, אבל הם לוקחים פיסת מידע והופכים אותו לתסריט אימים.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים קראתי לפני איזה חודש כתבה בעקבות ספר שיצא לאור לא מזמן על כך ששרותי המודיעין של ארה"ב עם כל הממון והמשאבים הרבים כל כך גרועים אבל תיארתי כניראה עד כמה ... בחייכם "תיק דבקה" ? איפה כל ה CIA/NSA/FBI ? איפה CTU וג'ק באור שצריך אותו ?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אני באמת לא מבין למה הם אתר חדשותי..תיקדבקה יכולים להכין תסריטים מדהימים להוליווד.אם כי, יש לציין שלעיתים יש שם ידיעות בלעדיות, מדהימות ונכונות שמתפרסמות הרבה לפני כולם.אני חושב שיש להם מקור או שניים שמזרים להם מידע, אבל הם לוקחים פיסת מידע והופכים אותו לתסריט אימים.ידוע.לפעמים אני חושב שיש להם את הכותבים המצויינים בעולם, תאוריות קוננספירציה מטורפות, אני קורא את זה רוב הפעמים בשביל הצחוק.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אחת הכתבות האחרונות שם היא על קונדולוסיה רייס & ביל גייטס. כתוב שהם טסו ביחד ל[הכנס שם של מדינה ערבית] (שכחתי את השם) וניסו לגרום להם לצאת נגד איראן במלחמה. אה, וכתוב שממשלת אולמרט-ברק קונה את הטרור בכסף. :bash: :bash:
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים better safe then sorryגם כאשר היו הפיגועים הווירטואליים בSecond Life לפני משהו כמו שבוע הם העלו את רמת הכוננות בכל המדינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.