פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוביש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות :1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ?3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?)4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ?5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ?6. איזה ויסטה נחשבת להכי טובה מתקדמת > כמה מקום בדיסק זה יתפוס בערך ?כל מידע משלים שתוכלו להוסיף יתקבל בברכה!
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים 1.http://www.lifehacker.com/software/top/windows-vista-beta-how-to-dual-boot-windows-xp-and-windows-vista-179906.php2.פשוט מאוד מכניסים דיסק ומתקינים רגיל, חייב להיות לך מערכת הפעלה שישנה יותר מהVISTA, כבר מותקנת על כונן Cואתה חייב שיהיו לך שני מחיצות שהם Primary. ההתקנה רגילה לחלוטין התפריט של ה-DUAL BOOT יעלה לבד אוטומטית.3.אתה יכול למחוק את התיקיה של המערכת, ולערוך בעזרת תוכנה או בעזרת הBOOT MANAGER של הוויסטה את התפריטשיעלה את וויסטה ישירות.4.מחיצה שונה, שאין עליה מערכת הפעלה אחרת.5.תבדוק שכול החומרה שלך יש לה דרייברים מותאמים, מומלץ מאוד לפני!6.Ultimate הכי טובה אפשר לומר בה יש את כול הפיצ'ריםאין לי מושג כמה מקום זה יתפוס 5GB אני משער רק המערכת הפעלה [אני לא בטוח בכלל].עוד שאלות יתקבלו בברכה!עריכה:עוד מדריך מצויין, http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vistaאם אתה רוצה אני יקצר את זה בקלות, מתקינים XP, יוצרים עוד מחיצה של Primary מתקינים שמה את הוויסטה, וזהו, יש לך Dual Boot קל ופשוט [עשיתי את זה עם המחשב החדש שלי שזה זה וקניתי אותו לפני כמה ימיםככה שזה בדוק..]
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר תודה על התשובה המושקעת!רק שאלה קטנה > איך אני יוצר עוד מחיצת פרימרי ? משהו לא ברור לי כאןהאם אני יכול ליצור את זה מיתוך הXP ? למשר עם תוכנת פארטישן מג'יק ?או אני מכניס דיסקט מערכת הפעלה > ואז זה נותן לי להתקין מחיצה נוספת ?או מה ?חוץ מיזה האם אני יכול להתקין עוד מחיצה בפריימרי ? ולהשאיר את זה ככה > לתקופה מסויימת ? זה לא יצור בעיות בעלייה ?THX!
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אם מותקן לך כבר Windows XP,אתה צריך להישתמש בתוכנות שמתוארתבמדריכים הנ"ל [בפוסט שפירסמתי],ולהקטין את המחיצה של הXP בשביללהשאיר מקום לVISTA...בNorton Partition Magic העבודההרבה יותר נוחה וקלה...אם לא ניצלת את כול המלוא כונן קשיח שלךויש לך מקום לעוד מחיצה אתה יכול ליצור עוד אחתבהמחשב שלי> ניהול>ניהול דיסקים>ותיצור שמה כונן חדש עם האשף,אך ורק אם יש לך מקום נוסף בכונן קשיח שהוא לא בפועל מחיצה קיימת!!תעקוב אחרי המדריך השני, יש שמה הסבר מפורט לדעתי.אתה יכול ליצור עוד מחיצה שלא שייכת לשום מערכת לשים עליה קבצים וכואך שהיא תיהיה Logical Partitionאו בשם שני Extended Partition , חחחח, אם אני זוכר טוב..בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.