פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים תערוך את הקובץ BOOT.INI שנמצא בכונן Cיהיה לך שם שתי שורות דומות אחת מתחת לשניה מתחת ל [operating systems]שורה אחת אתה צריך למחוק.השאלה היא איזו.כדי לדעת, תבדוק, כשאתה עושה RESTART וזה נותן לך את האפשרות בחירה, תסתכל לפני שאתה לוחץ ותראה על מה זה כבר מסומן, אם זה מסומן על המערכת הפעלה הנכונה, תסתכל הקובץ מה רשום לך ב default= ואז תמחק את אחת מהשורות ב OPERATING SYSTEMS ששונהאם כשאתה עושה RESTART זה בוחר לך אוטומטית את המערכת הפעלה שלא קיימת, תמחק את השורה ב OPERATING SYSTEMS כמו זאת שרשומה ב DEFAULTואז ב DEFAULT תשנה את השורה שתראה כמו השורה שנשארה לך, זאת שלא מחקתאצלי יש BOOT דרך כונן C והקובץ נראה ככה:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 19:51:20תבדוק טוב טוב לפני שאתה משנה את זה, כי אם תעשה שגיאה זה ידפוק לך את ה BOOT ואז זה כאב ראש לתקן את זה.אל תעתיק את מה שיש אצלי, זה לא אותו דבר! יכול להיות שאצלך כונן D נקרא בקובץ PARTITION(2( אבל לא בטוח.תעשה את זה איך שהסברתי לך.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אגב, אם אתה מפחד להתעסק עם זה, תגיד לי מה מסומן לך אוטומטית כשאתה מדליק את המחשב.אני מתכוון שזה נותן לך 30 שניות לבחור איזו מערכת הפעלה אתה רוצה, וכשנגמר הזמן אז זה מפעיל את מה שהיה מסומן ברירת מחדש.תגיד לי אם מה שמסומן זה מה שאמור להיות, ותעתיק לפה מה שרשום לך ב BOOT.INI ואני אגיד לך בדיוק מה לשנות.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר הוא מסמן אוטומטית את המערכת שפועלת...איפה בדיוק הBOOT.INI אני לא מוצא אותו?:\לפי ההסבר שלך אני צריך למחוק את השורה ששונה מהדיפולט אם ככה נכון?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים הוא מסמן אוטומטית את המערכת שפועלת...איפה בדיוק הBOOT.INI אני לא מוצא אותו?:\לפי ההסבר שלך אני צריך למחוק את השורה ששונה מהדיפולט אם ככה נכון?נכון, שפוט תמחק את השורה ממה שרשום ב DEFAULTהקובץ נמצא ב C:\הוא פשוט מוסתר.כנס להגדרות תיקיה, ותאפשר הצגה של קבצים מוסתרים וקבצי מערכת.או שפשוט כנס ל NOTEPAD, FILE OPENותרשום C:\boot.iniאה, ואם לא בא לך להסתכן, פשוט יש שם שורה בקובץ משהו כמו TIMEOUT, עם 30, שזה מספר השניות שזה מחכה עד שתבחר, אתה יכול לשנות את זה ל 1, ואז כשתפעיל את המחשב זה יחכה שניה כדי שתבחר מערכת הפעל, ואחרי שניה זה יבחר אוטומטית את המערכת הפעלה שעובדת.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אם אפשר לשאול מה עשית, שינית את זמן הבחירה לשניה או מחקת את השורה של המערכת שלא פועלת?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר מחקתי את השורה של המערכת שלא פעלהאבל זה לא נתן לי לשמור וגם אי אפשר לראות את הקובץ שעושים שאפשר לראות מוסתרים אז לא יכלתי להוריד את הלקריאה בלבד.אז יצרתי קובץ INI חדש עשיתי קופי פסט למלל ,מחקתי את השורה של המערכת שלא פועלת ,העתקתי לכונן C ועשיתי החלף.נפתרה בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.