עבור לתוכן

קניית מסך LCD משומש ?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם בנושא ?

מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים.

יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ?

יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.

פורסם

יש לי מסך LCD מתוצרת BENQ משנת 2003 ולפני כן היה לי מסך LCD 15 אינץ' ישן יותר מתוצרת LG שעכשיו בשימוש של חבר שלי. שניהם עובדים מעולה בלי שום ירידה באיכות.י

כמו כן באוניברסיטה שאני לומד בה יש עשרות מסכי LCD של DELL בגודל 17 ו18 אינץ' שגם הם בערך בני חמש ועובדים בלי להראות סימנים של חולשה.

לדעתי אין לך ממה לחשוש כל עוד אתה מתמחר את המסך בהתאם למצבו ולעובדה שאין לו אחריות (= מקסימום חצי ממחיר של מסך חדש מקביל)

פורסם

צריך לבדוק את המסך טוב טוב

לאחר מכן יש לרכוש את המסך במחיר מוזל משמעותית

אם לא, זה לא שווה

פורסם

לא הייתי מציע לך למהר לקנות מסך משומש, כל מסך ובפרט LCD.

עם הזמן איכות התצוגה יורדת, הבהירות של המסך נחלשת כי עם הזמן הבלאי בא ומשפיע על הפלורסנט.

אבל שוב, זה תלוי במחיר, ואיזה דגם מסך.

כי אם ההנחה לא משמעותית חבל, היום מסכי הLCD יחסית בריצפה ומשתלם מאוד לקנות אותם.

פורסם

לא הייתי מציע לך למהר לקנות מסך משומש, כל מסך ובפרט LCD.

עם הזמן איכות התצוגה יורדת, הבהירות של המסך נחלשת כי עם הזמן הבלאי בא ומשפיע על הפלורסנט.

אבל שוב, זה תלוי במחיר, ואיזה דגם מסך.

כי אם ההנחה לא משמעותית חבל, היום מסכי הLCD יחסית בריצפה ומשתלם מאוד לקנות אותם.

אם המחיר נמוך והמסך מתפקד היטב,

זה מפתה ולעיתים משתלם

פורסם

אם המחיר נמוך והמסך מתפקד היטב,

זה מפתה ולעיתים משתלם

מסכים איתך, כך גם רשמתי.

תלוי כמה שנים המסך בשימוש, מה המחיר המוצע לעומת מחיר השוק, ואיזה דגם מסך.

כי בכל מקרה לאחר 5-4 שנים מרגע שהמסך בשימוש הוא יתחיל עם בעיות הבלאי.

פורסם

מסך בן שלוש שנים מומלץ לא לקנות

שוב, תלוי בתנאים

פורסם
  • מחבר

הדגם שאני שוקל לקנות זה VIEWSONIC VP191, ואני מקבל את הרושם שהיה בשימוש רציני (גרפיקה/משחקים).

האם מסך כזה בן שלוש שנים שווה 750 ש"ח ?, הדגם החדש שלו VP930 עלה לי השבוע 1600 ש"ח, ואני צריך עוד אחד

פורסם

בהתחשב בעובדה שהוא יותר טוב מה-VP930 שקנית ביותר מפי 2 מהמחיר שהוצע לך, אני חושב שזו עסקה לא רעה. אני הייתי לוקח.

אופי השימוש לא משפיע על המסך, מה שחשוב זה הכמות - כמה זמן הוא פעל.

פורסם

איזה דור מסך זה? הראשונים היו איטיים מאד ולא התאימו למשחקים/סרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים