עבור לתוכן

ניתוח ליזר לעיינים?

Featured Replies

פורסם

תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי?

לכל בעלי העצות הטובות.

אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות.

עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו)

אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.

פורסם

המחיר תלוי בחומרת הראייה ובמכון. בגדול המחירים נעים בין 5K - 10K. השאלה היא כמה באמת אתה צריך ניתוח לייזר והאם ניסית אלטרנטיבות כגון עדשות מגע. אני באופן אישי לא הייתי ממהר לבצע ניתוח פולשני.

פורסם

יש הרבה דברים שחשוב לקחת בחשבון לפני שעושים את הניתוח

לא מסבירים את זה כמעט אבל חלק מהאנשים מאבדים הרבה מיכולת ראיית הלילה כלומר הראייה בלילה נפגעת מאוד, אם אתה נהג מקצועי (אוטובוס מונית משאית וכד') או בכל מקצוע שבו חשוב לראות טוב גם בלילה, אז צריך לקחת את זה בחשבון כי זה עלול לסכן את החיים שלך ושל הסובבים כמו גם לפגוע בפרנסה (למקרה שלא תוכל לנסוע בלילה בכלל)

זה עוד נקודה לקחת בחשבון

פורסם

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל קח בחשבון שזה לא ניתוח שעושים בגיל צעיר, בנוסף, אף רופא\מכון רציני לא יסכים לעשות לך את הניתוח בגיל צעיר.

אני לא יודע להגיד לך מה נחשב גיל צעיר, אין לי ממש מושג בתחום, אני יודע רק מחבר שלי שהוא בן 23 שהוא עדיין לא יכול לעשות את הניתוח - פשוט כי המספר שלו עדיין לא התייצב.

פורסם

מסכים. בנוסף, קראתי מאמרים ברשת על השפעות ארוכות טווח של ניתוח לייזר. אנשים רבים שביצעו ניתוח לפני עשר שנים ויותר התחילו להתלונן על בעיות שהופיעו שנים רבות אחרי הניתוח. הבעיות אולי נובעות מהעובדה שבעבר השתמשו במכשור פחות מתקדם ולא היה ניסיון רב בתחום, אבל לא ניתן לדעת בוודאות. אני ממליץ בחום שלא תמהר עם הניתוח ותנסה עדשות מגע. אני ניסיתי ואהבתי.

עריכה: רק עכשיו ראיתי את העריכה. שמע, אני בן 22 והראייה שלי עדיין לא התייצבה. רק לפני שבוע גיליתי שהצילינדר שתי העיניים החמיר משמעותית ונאלצתי להזמין עדשות חדשות למשקפיים.

עריכה2: אל תדאג בקשר לעדשות. בבסיס שלי הייתה חיילת שהחליפה עדשות פעם בחודש. היא הכניסה זוג בתחילת החודש והוציא בסוף החודש. נכון, היא מטומטמת, אבל היא ישנה עם העדשות וכלום לא קרה. גם רופא העיניים אמר שלא יקרה כלום אם ארדם עם העדשות, אבל בגדול זה לא מומלץ. לכן יש כלל ברזל: בעבודה או ביציאה עם עדשות, בבית תמיד עם משקפיים. ככה לא תירדם עם העדשות ותמיד תשמור על הגיינה.

עריכה 3: עכשיו ראיתי שיש לך צילינדר משמעותי. לי יש 1.5 ונאלצתי לעבור לעדשות חודשיות רק בגלל הצילינדר. יש מצב שלא תעבור את בדיקות ההתאמה של המכונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים