עבור לתוכן

אושרי כהן פותח את הפה

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435806,00.html

גועל נפש. גם משתמט מסריח וגם שחקן סוג ח'. כל פעם שיצא לי לראות בצבא את התוכנית המגוחכת "השיר שלנו" לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. איך אנשים מסוגלים בכלל לצפות בכזה רפש?

בכלל רק נדמה לי או כישרון המשחק של דור השחקנים הצעיר שואף לאפס? אני מדבר על אגם רודברג, אושרי כהן ושאר חבריו מנולד לשיר.

פורסם

הו, המיליטריזם.

פורסם

יש על זה כבר דיון בכללי האמת ;)

פורסם

אני מסכים עם הבנאדם.

אפשר לחשוב כמה קב"ניסטים נותנים משקל דומה

כמו המון דוסים וערבים שלא מגתייסים.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לגייס אנשים שלא מכירים בקיום המדינה. מצד שני גם לא צריך לתת להם קצבאות, אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

לא מכירים? שיקצצו בצבא בתפקידי זנות

ושיהיו יותר אמצעי שירות שהם לא צבא.

אבל לפתוח עיניים על איזה קב"ניסט פה ושם...זה פשוט פיגור.

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הבנת את פירוש המושג "לא מכירים בקיום המדינה". אנחנו מדברים על אנשים ששורפים את דגלי מדינת ישראל ביום העצמאות. אנשים שבשבילם יום העצמאות זה יום אבל. אנשים שרואים במדינה חטא ומאמינים שמדינת היהודים האמיתית תקום רק עם בוא המשיח. בנוסף, הזרמים הקיצוניים מסרבים לקבל אזרחות ישראלית וחיים מכספי תרומות מחו"ל. הזרמים היותר מתונים לא מכירים בקיום המדינה, אבל ממש לא מפריע להם לקבל קצבאות ולסחוט כספים.

פורסם

כנראה לא הבנת את פירוש המושג "לא מכירים בקיום המדינה". אנחנו מדברים על אנשים ששורפים את דגלי מדינת ישראל ביום העצמאות. אנשים שבשבילם יום העצמאות זה יום אבל. אנשים שרואים במדינה חטא ומאמינים שמדינת היהודים האמיתית תקום רק עם בוא המשיח. בנוסף, הזרמים הקיצוניים מסרבים לקבל אזרחות ישראלית וחיים מכספי תרומות מחו"ל. הזרמים היותר מתונים לא מכירים בקיום המדינה, אבל ממש לא מפריע להם לקבל קצבאות ולסחוט כספים.

לא מעניין אותי, הם חיים פה, הם צריכים לתרום.

אני מעדיף דוס בצבא מאשר מישהו דיכאוני שעוד עלול

להתאבד או משהו כזה.

אתה יודע מה מספיק בשביל להתאבד?

להביא בנאדם לקצה שלו(לכל אחד יש כזה, סמוך עליי) ברגע מסויים,

בסופו של דבר התוצאה איומה.

הכרתי מישהו שהתאבד בצבא, לא פנה אפילו פעם אחת לקב"ן

ושירת כלוחם, אבל בשבריר שניה אחד הוא התאבד(המפקדים לא תרמו למקרה הזה יותר מדי, אבל אני לא אכנס לזה).

פורסם

בולשיט! :-*

פורסם
  • מחבר

כנראה אתה לא מכיר את המגזר החרדי מספיק טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים