פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אל תדאגו... לא שכחתי , היה לי בסוף יום דיי עמוס אתמול כך שלא הספקתי אז הנה כמה תמונות שצילמתי בחטף... זה נראה הרבה יותר מרשים כשנמצאים בחדר . נ.ב נראה מי מזהה את הסרט שבתמונה... נ.ב אם כבר אז כבר... בו נראה גם מי מזהה משהו מוזר באחת התמונות (כמו מישל מ ynet ) , לא משהו קשה. [יש לך שתי עכברים
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר זה ה-R81 נכון? למה בחרת דווקא אותו ולא את ההיטאצי או השארפ? לפי מה שבדקתי היא הכי טובה ביחס למחיר. [ יש לך שתי עכברים אחד בשביל משחקים והשני אלחוטי לשימוש מרחוק
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אני מקווה שאתה לא רציני..אני נמצא במצב דומה שהLCD-TV מעל הLCD של המחשב. ואני תמיד משתמש בשניהם בו זמנית.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר כשאני יושב על המחשב אני מזיז את כל השולחן אחורה ואז המסך נמצא מול הפנים ... ככה זה רק כשאני לא לייד המחשב
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים כשאני יושב על המחשב אני מזיז את כל השולחן אחורה ואז המסך נמצא מול הפנים ... ככה זה רק כשאני לא לייד המחשבאם הראש לא מוטה אז תהנה רק מאפילפסיה.התמקדות במשהו שסוגר את רוב שדה הראיה שלך יכול לגרום לבעיות בעצב הראיה מה שיכול לגורם לדברים כמו REM בזמן שאתה עירני והתקפי אפילפסיה.הטייה כרונית של הראש מפעילה לחץ על גזע המוח והעצב הברכיאלי ויכולה לגרום להאגרות נוזלים שבסופו של דבר גורמים לבצקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.