עבור לתוכן

אושרי כהן: "מסע ההפחדה לא יעזור"

Featured Replies

פורסם

הנה אני.

• תגובות 96
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LoveStoned

מזל טוב, זכיתה בתואר, אגאוסיט, אנוכי, מגעיל, רדוד שאין לו אפילו עמוד שדרה.

פורסם
  • מחבר

LoveStoned

מזל טוב, זכיתה בתואר, אגאוסיט, אנוכי, מגעיל, רדוד שאין לו אפילו עמוד שדרה.

עזבו אותו הוא ילד בן 15 שלא מבין מהחיים שלו..

ואם כבר מדברים על כוכבים והשתמטות אז הנה משהו מצחיק....

http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=1801091

פורסם

גועל נפש = ולחשוב שהוא שיחק

חייל קרבי...פשוט בושה.

בתור אחד שהיה סרן קרבי בצבא זה ממש מקומם

שהתופעה של ההשתמטות רחבה מתמיד ולא זוכה

לביקורת כמו שהיא צריכה.

להוקיע אנשים כאלה .

פורסם

טוב חברה באמת, תירגעו, בדיוק על כדור השלג שהולך ומתגלגל פה בפורומים לאחרונה, קמו המדינות הפאשיסטיות - שהתאחדו בשנאה שלהם למישהו והפכו לפאנטים של זה.

פורסם
  • מחבר

אתה טועה גמל, לא על דברים כאלה קמה מדינה פאשיסטית

פורסם

תתפלא, המנהיגים הפאשיסטים בנו את עצמם על ידי ליכוד ההמון נגד בעיה משותפת (בגרמניה - "judan" ופה - משתמטים).

תקשיבו, לפני שאתם מבצעים בי לינץ', אני לא משווה פה אף אחד לפאשיסטים - אני רק אומר:"אל תוציאו דברים מפרופורציות", אחד אומר פה "אני נגד השתמטות", שני אומר "אני עוד יותר שונא השתמטות" וככה זה מתגלגל, בסוף זה עלול להגמר רע, בואו נפסיק עכשיו וגמרנו.

פורסם
  • מחבר

תתפלא, המנהיגים הפאשיסטים בנו את עצמם על ידי ליכוד ההמון נגד בעיה משותפת (בגרמניה - "judan" ופה - משתמטים).

יש הבדל בין הבעיה שלהם לבין הבעיה שלנו...

אין כח לפרט וחייב לזוז...

פורסם

תקשיבו, לפני שאתם מבצעים בי לינץ', אני לא משווה פה אף אחד לפאשיסטים - אני רק אומר:"אל תוציאו דברים מפרופורציות", אחד אומר פה "אני נגד השתמטות", שני אומר "אני עוד יותר שונא השתמטות" וככה זה מתגלגל, בסוף זה עלול להגמר רע, בואו נפסיק עכשיו וגמרנו.

אתה צודק כלכך במיוחד בקרב בני הנוער המורעלים[תיסלחו לי על המילה] וזה נכון יש כאלה מורעלים כלכך בצורה מטורפת ביגלל שהם בני נוער ילדים הם מושפעים קשות מדעות שאין להם דעה בהם ואין להם מושג על מה הם מדברים

פורסם

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל אנחנו "המורלעים" אלה שמתגייסים לקרבי, ומגנים על הארץ ושואפים כמה שיותר לתרום למדינה, ולחברה ההישראלית, בזמן שיצורים חסרי עמוד שדרה ראה (אושרי כהן,גקו אייזנברג, הבנים של אולמרט,וכול מיני משתפ''ים אחרים), רק דואגים לתחת שלהם, ולאינטרסים שלהם, ושכולם ימותו מצידם.

פורסם

(בגרמניה - "judan" ופה - משתמטים).

Die Juden! Die Juden!

או במבטא וינאי כמו של היטלר: Die Jöden! Die Jöden! :lol:

פורסם

השלב הראשון שצריך להיות הוא שכל בן אדם שחושב להשתמט ולברוח מחובות יודה לעצמו בדיוק למה הוא עושה את זה ולא יחפש תירוצים בשביל לנקות את המצפון שלו (כמו מה שראינו כאן: "אני לא רוצה לתרום לממשלה הבעייתית הזו"... או "הצבא שיחרר אותי אז אמרתי וואלה יופי והלכתי לעבוד" ). ברגע שמי שמשתמט יבין שמה שהוא עושה זה לטובתו האישית והוא מעדיף שאחרים יעשו את העבודה ולא יתרץ את זה לעצמו בכל מיני סיבות לא קשורות - אז כבר הדיון הציבורי יהיה הרבה יותר פשוט והמצב יחזור לנורמאל.

יש אנשים שהצבא משחרר והם קורעים את התחת ועושים הכל רק בשביל להיות בו ושיבטלו את השיחרור הזה , ויש אנשים שפשוט מחייכים כיאילו הם זכו ב100000 שקל והולכים, גם לכאלו לא צריך לוותר ב100 אחוז, כי חלק לא קטן מהם עדיין יכול לתרום. המקרים הבאמת בעייתים הם אחוזים בודדים, זה אמנם עדיין הרבה אנשים אבל זה לא מאוד משמעותי. סה"כ הצבא רוצה לחסוך ויעדיף לשחרר מי שבאמת נראה לו - אבל אותם אנשים צריכים להילחם על החובה הזו ולהילחם בתופעה של הצבא שחוסך כסף על חשבון מיקומם וכבודם בחברה הישראלית בדיוק כמו שעל מקום עבודה אנשים נלחמים, אם הם לא עשו זאת שלא יבכו שאחרי זה הם יכולים להיות בתוך קבוצה שאליה באים בטענות, ככה זה - דברים לא באים מהשמיים ואם לא עשית הכל כדי לדאוג לעצמך ולעתידך בתוך חברה מסויימת אל תבוא בטענות.

המצב היחיד שבאמת מוצדק (למרות שזה רק לשם כתיבה - אף אחד באמת לא שואף לצדק מושלם) הוא מצב שבו אין אלטרנטיבה אחרת. עוד לא ראיתי בין אדם אחד שהצבא שיחרר אותו בגלל בעיות קלות (או פחות קלות) ובמשך 3 השנים הבאות הקדיש חצי מהזמן שלו להתנדבות או תרומה לקהילה, פיתאום כל הרגש שהוא דרש (ועדיין דורש) שהצבא\חברה יפגינו כלפיו הוא חד כיווני ולא יוצא בחזרה (פתאום זה "מה ההגיון פה" ו "מה ההגיון שם" ו "לא חבל פה ולא חבל שם....."). אפילו סבתא שלי בגיל 80 עדיין מתנדבת למען החיילים אז שאף אחד לא יבכה או מצד שני ידרוש סמפטייה\אהדה\הבנה של 100% אליו. שוב - אני חוזר שהדברים נכתבו בכלליות, כמובן אי אפשר לשאוף למצב כזה , אבל הבנה שלו יכולה לשנות את התפישה, צריך להגיע למצב שבו אין כזה דבר מישהו שלא תורם (ולא משנה איך) וש95% מהאנשים צריכים לעשות משהו (כשכמובן הבעייה זה תקציב - אבל לזה צריך לשאוף, כלכלנים וסוציולוגים חכמים יכולים למצוא נוסחה בלי יותר מדי מכשולים).

פתאום כשהאלטרנטיבה השנייה לא תהיה כזו וורודה כמו שהיא עכשיו, אחוזי ההשתמטות ירדו פלאים, המוטוביציה לשרת תעלה פלאים, ופתאום יהיו הרבה פחות מסכנים כאילו "פיזרו אנטיביוטיקה באוויר" ;)

פורסם
  • מחבר

Die Juden! Die Juden!

או במבטא וינאי כמו של היטלר: Die Jöden! Die Jöden! :lol:

^^^^

:lol:

פורסם

ד"א מה שהוא אומר בסרטון [אושרי] הוא צודק...מסכים איתו.

חרא , אני יעשה הכל בשביל לא ללכת לצבא בגיל 18 [אני בן 15] .

ואל תחשבו שאני רואה בקוף הזה מודל חיקוי , סתם שחום דומה לערבי .

מה אתה בכלל מבין מהחיים שלך? אפס.

פורסם

וואו, אם תקום מדינה פאשיסטית מפורום מחשבים אני כ''כ אצחק :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים