עבור לתוכן

אושרי כהן: "מסע ההפחדה לא יעזור"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא קשה להבין שהוא מתכוון לחלשי אופי, והם הראשונים בסולם המתאבדים לצערי.

אגב, המתאבדים בצבא זה הדבר הכי מדאיג שאף אחד לא מספיק מתייחס לזה.

התשובה שלך לא קשורה.

• תגובות 96
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש שירות לאומי לא מחייבים אותם ללכת לצבא אבל שיתרמו משהו למדינה.

אני בהחלט בעד שירות לאומי למי שרוצה , אסור לשפוט אדם רק אם הוא היה חייל

פורסם

"כוסון" "שווה" או כל מה שדומה לזה, ושחקן מוכשר

ואו, אם זו סיבה למודל לחיקוי אז אני צנצנת :screwy:

פורסם

יש שירות לאומי לא מחייבים אותם ללכת לצבא אבל שיתרמו משהו למדינה.

הבנאדם שחקן צעיר מצליח, מה הוא צריך להרוס לעצמו את הקריירה? עם כל השיט של המדינה והדתיים המוגנים בחוק טל.

תאמין לי אף אחד בפורום פה במקומו לא היה עושה צבא. אם יש לך קריירה בידיים שזאת הזדמנות של פעם בחיים WTF מי בכלל היה פותח מכתב מהצבא.

פורסם
  • מחבר

ואו, אם זו סיבה למודל לחיקוי אז אני צנצנת :screwy:

לא דיברתי באופן כללי, נתתי דוגמא,

חוץ מזה, לך לשאול את כל הבנות שמקרקרות סביבו, זה מה שהן יגידו....

הבנאדם שחקן צעיר מצליח, מה הוא צריך להרוס לעצמו את הקריירה? עם כל השיט של המדינה והדתיים המוגנים בחוק טל.

תאמין לי אף אחד בפורום פה במקומו לא היה עושה צבא. אם יש לך קריירה בידיים שזאת הזדמנות של פעם בחיים WTF מי בכלל היה פותח מכתב מהצבא.

יש חוק בארץ, ועל כולם מוטלת החובה לעשות את מה שהחוקים אומרים, אחרת תהיה אנרכיה.

שניה, אורי, מפריע לך שרק חלק הולכים למילואים עכשיו ולא כמו אז כולם הלכו?

פורסם

אני יודע, הבנתי אותך, אל תדאג :P

פורסם

גם כן, רק דיברנו על החמור בדיון אחר, והחמור קופץ בראש, בכול אופן בנוגע למתאבדים בצה''ל, חיילים שנכנסים לדיכאון, וומנסים להתאבד קיימים בכול צבא, גם בארה''ב, שתדעו לכם התופעה פה בארץ דיי קטנה לעומת מה שהולך ברוסיה, שם הצבא באמת, משמעת נאצית, עונשים, טירוטים, מי שבכה על הטחינה שעשו לו הוותיקים בגלל שהוא צעיר, היה ממזמן מתאבד אם היה בצבא הרוסי, שם שמיכה, זה כמו סיפור לפני השינה..

פורסם

גם כן, רק דיברנו על החמור בדיון אחר, והחמור קופץ בראש, בכול אופן בנוגע למתאבדים בצה''ל, חיילים שנכנסים לדיכאון, וומנסים להתאבד קיימים בכול צבא, גם בארה''ב, שתדעו לכם התופעה פה בארץ דיי קטנה לעומת מה שהולך ברוסיה, שם הצבא באמת, משמעת נאצית, עונשים, טירוטים, מי שבכה על הטחינה שעשו לו הוותיקים בגלל שהוא צעיר, היה ממזמן מתאבד אם היה בצבא הרוסי, שם שמיכה, זה כמו סיפור לפני השינה..

כנראה שאתה לא מעודכן.

פורסם
  • מחבר

עזוב המשמעת שם, שם עניין הפז"מ הרבה יותר גרוע מפה.... הצעירים הם כמו סמרטוטים לעומת הותיקים....

נ.ב אורי לא ענית לי על השאלה.

פורסם

הצבא הרוסי זה בדיחה לעומת מה שעושים לך ביחידת ההסרטה של צה"ל ליד עזריאלי, מדובר במסלול אחד מהקשים, בודדים שורדים אותו ורובם מתאבדים תוך 10 שנים, תיראה את אושרי כהן שיצא משם - הבן אדם בטראומה, לא בקשר עם הסביבה, יש לו קשיים בעבודה והוא על סף ייאוש טוטאלי. לא יודע איך הוא שרד שם.

כזה אפס מפונק, ביום שבו כבר לא יהיה צבא נורמאלי בגלל הרעיונות הדבילים שלו ובעקבות כך יתחילו לעוף פה טילים על ימין ועל שמאל והלוואי במיקרה כזה טיל יפול ויחסל חצי מהמשפחה שלו , ויהפוך אותו נכה , ורק אז הוא יבין מה האלטרנטיבה השנייה , ושבמצב שלנו חוסר בצבא חזק ומגובש רק יכול להביא לטראומה יותר גדולה. שיעבור לגור בשדרות או על גבול הצפון - אולי זה ינער אותו מהעולם הורוד והאגואיסטי שלו.

פורסם

פה בארץ הכול בדיחה, טרטורים יש, אבל לא כמו בצבא הרוסי, שם צריך להיות סאדיסט מופרע בשביל לקבל מחלקה לפקד עליה.

פורסם
  • מחבר

הצבא הרוסי זה בדיחה לעומת מה שעושים לך ביחידת ההסרטה של צה"ל ליד עזריאלי, מדובר במסלול אחד מהקשים, בודדים שורדים אותו ורובם מתאבדים תוך 10 שנים, תיראה את אושרי כהן שיצא משם - הבן אדם בטראומה, לא בקשר עם הסביבה, יש לו קשיים בעבודה והוא על סף ייאוש טוטאלי. לא יודע איך הוא שרד שם.

^^^^

:lol:

כזה אפס מפונק, ביום שבו כבר לא יהיה צבא נורמאלי בגלל הרעיונות הדבילים שלו ובעקבות כך יתחילו לעוף פה טילים על ימין ועל שמאל והלוואי במיקרה כזה טיל יפול ויחסל חצי מהמשפחה שלו , ויהפוך אותו נכה , ורק אז הוא יבין מה האלטרנטיבה השנייה , ושבמצב שלנו חוסר בצבא חזק ומגובש רק יכול להביא לטראומה יותר גדולה. שיעבור לגור בשדרות או על גבול הצפון - אולי זה ינער אותו מהעולם הורוד והאגואיסטי שלו.

קצת הגזמת עם עניין המשפחה... למרות שדעותיי מתקרבות לזה.

פורסם

נער שגר בישוב לידי, הלך לטירונות, וכעבור מספר ימים לאחר

שחזר משם, בארוחת ערב של יום שישי, נכנס לארון בגדים של ההורים שלו

והתאבד עם אקדח

אומרים עליו שהיה פרפקציוניסט

פורסם
  • מחבר

נער שגר בישוב לידי, הלך לטירונות, וכעבור מספר ימים לאחר

שחזר משם, בארוחת ערב של יום שישי, נכנס לארון בגדים של ההורים שלו

והתאבד עם אקדח

אומרים עליו שהיה פרפקציוניסט

אולי כי הוא לא היה מסוגל לקבל את זה שהוא טעה??

פורסם

אולי כי הוא לא היה מסוגל לקבל את זה שהוא טעה??

יש מספר סיפורים עליו

מה שציינת הוא אחד מהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים