עבור לתוכן

אושרי כהן: "מסע ההפחדה לא יעזור"

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435806,00.html

אני יכול להבין שיש לו דעה, אני יכול להבין שהיו לו בעיות עם הצבא אני יכול להבין את כל הדברים שהוא אמר בראיון אבל באיזו זכות?!?!? הוא אומר לאנשים לצאת מהצבא באישורו?!? מי הוא ש"ינהיג" את קבוצת האנשים שעליה הוא דיבר?! :bash:

• תגובות 96
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לו אף מצחיק

פורסם

^^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אחלה ליהוק היה למפיקי הבופור... מתאים בול לתפקיד :smile1:

פורסם
  • מחבר

עזבו סרט, הדעות שלו מעוותות

פורסם

הבחור פשוט אידיוט, גם מבחינת מנת משכל וגם מבחינת סגנון מחשבה...

פורסם

חוצפן!

בושה שYNET נתנו במה לכזאת חלאה להביא את דעותיו.

היו לו בעיות אם הצבא שישמור אותם לעצמו, אנחנו לא צריכים לשמוע על זה, זה לא מעניין אותנו.

שלא יטיף פה להשתמטות.

פורסם

ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית:

היום קראתי בעיתון את הכתבות שהיו על הצל"שים אשר יחולקו בקרוב.. וכשהגעתי לחלק על רס"ן רועי קליין ז"ל קראתי את הקטע שהיה כתוב עליו 5 פעמים ברצף וכל פעם הצטמררתי מחדש מרמות האומץ והגבורה שבנאדם בכלל וחייל בפרט מסוגל להגיע אליהן. כל כך התרשמתי והתרגשתי ממה שהאיש עשה עד שגזרתי את העיתון ושמתי את הקטע לידי כדי להזכר כל פעם מחדש בדבר שהוא עשה[למי שלא יודע במהלך מלחמת לבנון השנייה רועי קליין קפץ על רימון שהתגלגל לעבר הפלוגה שלו ובעצם הקריב את חייו למען חיי פקודיו].

ועכשיו אני רואה את זה ואני פשוט נגעל. זה האנטי תזה המוחלטת לרס"ן רועי קליין. זה בנאדם סוציופט ואנוכי, אשר מטיף לצעירים אשר רואים בו מודל לחיקוי[עם כאלה מודלים מי צריך אויבים?] להשתמט מהצבא ובעצם לשמוט את הקרקע מעל רגלי ישראל. הרי בלי החיילים האמיצים שילחמו את מלחמותינו, אנחנו לא נשרוד הרבה זמן. ואני מבין את זה שהיו לו לכאורה בעיות אישיות שבגללן הוא היה חייב להשתמט מהצבא[מוזר, בצבא הוא לא הצליח להסתדר ביחידת ההסרטה הבהחלט מלחיצה של צה"ל, אבל על סט של סרט רציני בסיטואציה לא פחות מלחיצה ותובענית הוא מצליח ללא בעיה?], אבל למה לעודד צעירים שככל הנראה יכולים לשרת שירות צבאי להשתמט ובעצם להתייאש בלי לתת לצה"ל הזדמנות בעצם?

הסרטון הזה הרס לי את כל היום[או את מה שנשאר ממנו] ואת כל המצב רוח.

פורסם

מי זה בכלל ולמה שהוא יעניין אותי? =|

זה יו"ר מועצת התלמידים? אנשים באמת מקשיבים לו? ???

פורסם
  • מחבר

מי זה בכלל ולמה שהוא יעניין אותי? =|

זה יו"ר מועצת התלמידים? אנשים באמת מקשיבים לו? ???

זה בנאדם סוציופט ואנוכי, אשר מטיף לצעירים אשר רואים בו מודל לחיקוי

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435806,00.html

אני יכול להבין שיש לו דעה, אני יכול להבין שהיו לו בעיות עם הצבא אני יכול להבין את כל הדברים שהוא אמר בראיון אבל באיזו זכות?!?!? הוא אומר לאנשים לצאת מהצבא באישורו?!? מי הוא ש"ינהיג" את קבוצת האנשים שעליה הוא דיבר?! :bash:

הוא אמר את זה במפורש! לאנשים שממש קשה להם בצבא, אז אל תשנו את מונולוג.

רק להזכיר לכם שמפלס המתאבדים בצה"ל עולה כל שנה, וזה מבלי לחשב טיוח של הצבא במקרים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

מה זה קושר אורי?! אין לו זכות לתת אישור לשום סוג של אוכלסיה! לא שיניתי שום מונולג :kopfpatsch:

פורסם

אבל למה רואים בו מודל לחיקוי? כאילו who the fuck is he?! ???

פורסם
  • מחבר

"כוסון" "שווה" או כל מה שדומה לזה, ושחקן מוכשר

פורסם

מה זה קושר אורי?! אין לו זכות לתת אישור לשום סוג של אוכלסיה! לא שיניתי שום מונולג :kopfpatsch:

לא קשה להבין שהוא מתכוון לחלשי אופי, והם הראשונים בסולם המתאבדים לצערי.

אגב, המתאבדים בצבא זה הדבר הכי מדאיג שאף אחד לא מספיק מתייחס לזה.

פורסם

הוא אמר את זה במפורש! לאנשים שממש קשה להם בצבא, אז אל תשנו את מונולוג.

רק להזכיר לכם שמפלס המתאבדים בצה"ל עולה כל שנה, וזה מבלי לחשב טיוח של הצבא במקרים מסויימים.

יש שירות לאומי לא מחייבים אותם ללכת לצבא אבל שיתרמו משהו למדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים