פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים כמו של הבחור מימיןhttp://www2.warnerbros.com/dukesofhazzard/img/splash/DH_Splash_right_p2_off.jpgהבעיה שהשיער שלי גודל למעלה.מה צריך לעשות בשביל לעשות תספורת כזאת?והאם כל בכל סוג שיער זה אפשרי?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים The dukes of hazardאיזה סרט ;Dואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר S:אצלי השיער כבר מזדקר בזויות בלתי אפשריות ומכחיש את קיום כח המשיכה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים לא ממש יש לי יותר ליפה כזאת אז תשכח מתיספורת כזאת ;D פשוט תעשה מספר 2 לכל הראש
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר מזה מספר 2?ואני לא עושה קצוץ יותר סתם מגעיל.לא יודע אם יש לי שיער חלק או לא אני לא מבין בזה.אם אני לוקח מסרק ומסרק את השיער אז הוא נשאר ישר.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים יש בחור בצד ימין? משום מה לא עברתי את האמצע של התמונה.. :lol: כולכך נכון... הוא אשכרה מסתכל בתמונה הזאת - על הבן
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים תעשה פאן+1שאל כל ערס ברחוב איך יש לו שיער חלק והוא יגיד לך שהוא עושה פאן.גם אני לצערי נולדתי עם חרא של שיער, אבל פעם אחת ביקשתי מידידה שלי לעשות לי פאן ( :-[ ) כי הייתי מסוקרן מה יצא מהגוש שיער שלי.יצא לי שיער חלק ואדיר ביותר, אלוואי שהיה ככה טבעי.אם זה היה תלוי בי הייתי עושה פאן כל יום כי זה פשוט נראה הרבה יותר טוב, בהרבה.אבל לא נראה לי שאפשר לעשות את זה לבד כי בטח תשרוף לעצמך את הגולגולת עם המייבש שיער, גם צריך לעשות את זה עם מין רולר... בקיצור, צריך שמישהו יעשה לך את זה.גם אם אתה עושה פאן אסור שמים יגעו בו אחרת השיער יחזור למצב הקודם (מה שאומר, שאתה מתקלח, אסור לחפוף או שיגעו מים בשיער).אני בכל אופן העפתי את הגוש שיער שהיה לי, כבר קיץ, ממליץ לך גם, חוסך התעסקות.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים זה לא סטיפלר? לעזאזל למה כל האנשים בקומדיות האמריקאיות זהים זה מבלבל stiflers mom
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אתה יכול לעשות מה שנקרה "פאן קבוע"מה שזה עושה זה פותח את התלתלים ועושה שיער דיי חלקואתה צריך לחדש את זה פעם בכמה חודשים שהשיער גודלהבעיות הם שדבר ראשון זה לא ב100% ככה שעדיין זה לא חלק כמו בתמונה הזואבל זה הרבה יותר פשוט לעשות פאן חצי דקה וזה חלק או אחרי מקלחת ישר שים כובע גרב או יםחוץ מזה בגלל שזה חומר כימי זה מיבש את השיער וממש לא בריא ויכול במקרים ממש קיצוניים לגרום לנשירה מסוימתוגם זה לא הכי זולאבל אם אתה ממש רוצה את זה לך למספרה טובה ומקצועית (לא כל ה"ג'אקו עיצוב שיער" למינהם) ותברר עוד פרטיםבהצלחה ומקווה שעזרתי לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.