עבור לתוכן

מי שראה עדי אשכנזי כנסו+שאלה למשכחי כאבים

Featured Replies

פורסם

מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק?

ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

פורסם

זה לא משככי כאבים, אלה מאלחשים, שאתה לא מרגיש כלום באותו איזור, או בקושי מרגיש מה הולך שם, משתמשים בזה לניתוחים קטנים וכ'ו.

מה שיש בפציעות ספורט, זה מיכל שמרסס מאלחש, וגם בטמ''פ מאוד מאוד נמוכה וזה ממש מקל במקרה של פציעות ספורט כמו רצועות קרועות, שרירים תפוסים\קרועים\שברים וכ'ו.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי אחי תודה

פורסם

במסע ניווט, בהכנה לקרבי,

היה לי קרסול נקוע, וריססו לי שם

עזר פלאים

מזל שהיינו כבר ב 90 אחוז מהדרך כשזה קרה

פורסם

האפקט של הספריי הזה הוא 90% פסיכולוגי. ("....אהה, שמו לי ספריי ! זה בטח יעזור ! .....").

פורסם

האפקט של הספריי הזה הוא 90% פסיכולוגי. ("....אהה, שמו לי ספריי ! זה בטח יעזור ! .....").

לא נראה לי זה פסיכולוגי משתמשים בזה הרבה מדי בשביל שזה יהיה פסיכולוגי

פורסם

זה מקל על הכאב באותו רגע, אבל אני בטוח שאחרי שההשפעה של זה עוברת הכאב נהיה יותר חזק מלפני זה, אבל אני לא סגור על העניין.

בכל אופן, לפני כמה שנים [גם אותי זה עניין אז S:] מכרו דברים דומים בסופרפארם.

פורסם

זה לטיפול לאותו רגע, זה פשוט מקרר אמוד את המקום עד שכבר אתה לא מרגיש בו את הכאב. אחרי כמה זמן הכאב חוזר עוד יותר ממקודם.

פורסם

לא, בדר''כ מרססים, ומכנסים משככי כאבים לווריד :D

פורסם

לפי מה שהבנתי שמרססים את זה בקושי מרגישים אבל אחר כך שההשפעה עוברת זה כואב הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

במסע ניווט, בהכנה לקרבי,

היה לי קרסול נקוע, וריססו לי שם

עזר פלאים

מזל שהיינו כבר ב 90 אחוז מהדרך כשזה קרה

תוך כמה זמן זה עובד? ולכמה זמן?

זה לטיפול לאותו רגע, זה פשוט מקרר אמוד את המקום עד שכבר אתה לא מרגיש בו את הכאב. אחרי כמה זמן הכאב חוזר עוד יותר ממקודם.

אז למה לא לוקחים כדורים ממש שירגיעו תכאב אחר כך שהריסוס לא יעבוד יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים