עבור לתוכן

המחשב מתכבה פיתאום+איטי!

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל תמחשב מחדש הוא איטי כזה ניהיה לי פס לבן עם קווים שצריך לחכות הרבה זמן עד שזה יתמלא

עכשיו יש תתמונה הזאות של הוינדוס XP טעינה כזה כחול זז שזה גם 10 דקות עד שזה מגיעה לברוך הבא

והמחשב עצמו עושים לי אל תשלח אל תוכנות שאני מפעיל לפעמיים והכל האיטי!!

אני משחק במחשב העכבר ניתקע לפעמיים זז לי לאט

אני לא בטוח אבל אני חושב שהמחשב מתחמם

תודה מראש!

פורסם

ומה מפרט המחשב? אנחנו אמורים לנחש?

פורסם
  • מחבר

איזה פרטים אתה צריך על המחשב תגיד לי אני יביא לך

הינה תמונה:

86000599yu8.jpg

הינה עוד אחד:

13177156cz0.jpg

הם צריך עוד פרטיייים תגידו לי אני יביא

פורסם

הטמפרטורות בסדר גמור, רק שיש לך שם טמפרטורה אחת לא נכונה, עזוב אותה.

תבדוק וירוסים עם avg או כל תוכנה אחרת טובה (אני ממליץ על avg \ nod 32

פתח את המארז, תנקה אותו מאבק - יכול להיות שזה הבעיה.

אם הספק כוח קרוב לקיר והמחשב דחוק באיזה פינה ללא אוויר, אז תרחיק אותו שיהיה לו אוויר גם מאחורה לספק.

תבדוק רוגלות, ואם המחשב קורס בפיתאומיות תבדוק את כל החיבורים שבמארז, או שבכלל המחשב שלך קורס כי הוא חנוק ונתקע.

ועוד דבר תבדוק טוב טוב שבמחשב חריצי הזיכרון, הכרטיס המסך או כל לוח אחר, יושב טוב על החיבור ולא זז!

כי אם לוח אחד רופף יכול להיות שזהו הגורם לתקיעות המחשב וקריסתו.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פתחתי אותו כבר נקיתי אותו פחות או יותר אבל עכשיו אני ינקה עוד פעם

ואני יבדוק שהכל יושב טוב

הספק כוח לא קרוב לקיר ואנטי וירוס יש לי כבר ת

nod 32

סרקתי פעם אחד אבל הפסקתי באמצע אניי עכשיו יתן לו לסרוק עד הסוף

עכשיו איך אני בודק רוגלות?

פורסם

בקשר לרוגלות, תוריד את התוכנה הזאת, ותעשה סריקרת רוגלות - http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=6901

ושוב אני חוזר, תבדוק טוב טוב אם החיבורים של הלוחות יושבים טוב ולא זזים, גם אצלי זה קרה, וזאת הייתה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחרי הסריקה אני יבדוק את זה

תודה לך!

פורסם

פרטים רלוונטים:

לוח אם

זיכרון

ספק כוח

כרטיס מסך

תסתכל במפרט מחשב שלי בצד <<<< זה אמור להיראות ככה

האם אתה מקבל מסכים כחולים או רק איטיות?

פורסם
  • מחבר

לא אין לא מסכים כחולים המחשב ניראה יותר טוב אחרי שנקתי ובדקתי וסרקתי שהכל יושב טוב אבל הטעינה של הוינדוס לקח לו זמן לעלות לברוך הבא

לבנתיים המחשב בסדר !

תודה לך

eladhor7

אחויה!

פורסם

אני מציע לך לעשות פירמוט למחשב, ובקשר לגיבוי, תעביר את כל מה שאתה רוצה לכונן השני(לא c שבו מותקנת מערכת ההפעלה).

ופשוט תבצע פירמוט רק לכונן c וכל הוירוסים ישמדו באופן מוחלט.

והדברים שבכונן השני ישארו לך שם, רק c ימחק.

פורסם

אני מציע לך לעשות פירמוט למחשב, ובקשר לגיבוי, תעביר את כל מה שאתה רוצה לכונן השני(לא c שבו מותקנת מערכת ההפעלה).

ופשוט תבצע פירמוט רק לכונן c וכל הוירוסים ישמדו באופן מוחלט.

והדברים שבכונן השני ישארו לך שם, רק c ימחק.

טעינה איטית נובעת מזיכרון פחות

כמה RAM יש לך ?

פורסם
  • מחבר

הבעיה הסתדרה פחות או יותר אבל במשחקים עדיין יש אותו בעיה

13177156cz0.jpg

יש לי רק כונן C

אני צריך תוכנה לחלק למי שיש בבקשה שיתן לינק

תודה!

פורסם

תראה, מכיווןן שיש לך רק כונן c אחד במערכת, אז אתה לא יכול לחלק לעוד כונן דרך הווינדואוס.

אם היה לך שתי כוננים, אז אתה יכול פשוט להעביר את כל הקבצים שבכונן השני לכונן c , למחוק את כל הכונן השני(הפנוי), ולהגביל כונן חדש לגמרי.

אבל לך יש רק כונן אחד. אז הדרך היחידה לחלק את כונן ,c היא פשוט להעביר את כל המידע שלך שבכונן, לדיסק קשיח אחר שאתה לא צריך\ כונן נשלף\ או כל דבר איכסון אחר, ופשוט אתה עושה פירמוט למחשב, ובתפריט של הפירמוט , הוא נותן לך את האפשרות לקבוע מחיצות(כוננים) במערכת, ואתה פשוט קובע לך לכל כונן את הגודל שלו.

אני ממליץ על פירמוט, כי סביר להניח שיש לך וירוסים קטלניים במעכרת שמאיטים את המחשב בצורה רצינית.

עוד משהו, לעיתים רחוקות אנשים שמים במחשב שלהם זיכרונות במהירויות ddr שונות, לא הכמות זיכרון!!. לא נכון לעשות דבר כזה, כי הוא מאט את המחשב ממש.

חובה שבמחשב אמור להיות 2 זיכרונות או יותר באותו מהירות ddr.

(תבדוק את העניין הזא אצלך, למרות שלא נראה לי שזאת הבעיה.) - אין מה להפסיד.

אם אתה רוצה מדריך קל בעברית איך לעשות פירמוט בבקשה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=204648&TypeID=1&sid=127

ועוד דבר אחרון. אני ממליץ לך לפני הפירמוט!!!!, תפתח חשבון משתמש חדש בייונדאוס!!!!! :xyxthumbs: (דרך לוח בקרה - חשבון משתמשים).

החשבון החדש יהיה נקי לגמרי מוירוסים ויהיה לך הכל חדש.

מבטיח המחשב יהיה טיל לעומת החשבון הקיים שלך עכשיו.

אחרי שפתחת חשבון חדש, יש כלי ב - xp שאתה יכול להעביר נתונים בין המשתמשים, תמצא אותו בתפריט של " התחל".

אחרי שהעברת את המידע לחשבון החדש, תמחוק את החשבון הישן דרך חשבון המשתמשים שבלוח הבקרה

חשבון חדש בווידואס זה כמו שעשית פירמוט למחשב.

בקיצור תעשה חשבון חדש ותגיד לי!!! :jump: אם זה עזר בעליית המחשב, במשחקים עם העכבר, ובמהירותו.

מקווה שעזרתי, בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איך אני מעביר תקבצים אני לא יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים