עבור לתוכן

מעוניין במקלדת עד 200 שח.יפה, מולטימדיה, לא משנה חברה. כנראה סגור על PKB 7000X

Featured Replies

פורסם

כי המקשים שלה כמו של מקלדת ב-25 שקל ... תוסיף חיבורי usb עוד 50 שקל ותוסיף מקשי מולטימדיה שזה עוד 25 שקל והגעת בול ל-100... ;)

לפי דעתי לך על הלוג'יטק :xyxthumbs: הם ידועים באיכות הגבוהה שלהם בייצור ציוד הקפי.

פורסם
  • מחבר

אבל היא מכוערת ואין לה כמעט מקשי מולטימדיה והיא יקרה פי 2 כמעט.

פורסם

אתה במילא לא תשתמש בחצי מהמקשים היעודיים שבמקלדת...

ככה זה כשיש עכבר :silly:

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל למה אין אותה באתר הבית של לוג'יטק? ולמה היא יקרה יותר ממקלדות מולטי אחרות?

פורסם

על איזה מקלדת בדיוק אתה מדבר?יש לך את Logitech Media Keyboard Elite ב125 שקל שעליה כבר המלצתי לך.תאמין לי לא חסר לה שום מקש כרגע בדקתי. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איפה יש אותה במחיר הזה?

ועליה אני מדבר. אין אותה באתר הבית של לוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות מחנות שאוכל לגשת אליה. זה בעיה לשלוח מקלדת כבדה בדואר כדי לקבל אחריות במקרה הצורך.

פורסם

אני דווקא ממליץ על Microsoft Digital Media Pro Keyboard.

כל המקשים מאד מאד נוחים, ואחרי שנתיים ומעלה של שימוש שוטף היא עדיין נראית ומרגישה כמו חדשה (אין דהייה של המקשים, והם עדיין רכים). הבעיה שלי עם לוג'יטק היא שהמקשים הרבה יותר קשים (או לפחות מתקשים במשך הזמן).

גם הLAYOUT של המקלדת של מייקרוסופט ממש נוח - זה שיש 5 כפתורים לתכנות עצמי, וכפתורים על שליטה בנגנים /וליום - זה ממש ממש נוח

פורסם

איפה יש אותה במחיר הזה?

ועליה אני מדבר. אין אותה באתר הבית של לוג'יטק.

גם אני קניתי אותה ב142 כדי לקנות בחנות פיזית ליד הבית(ולא לשלם משלוח ואחריות ליד הבית).איפה אתה גר?

לגבי האתר איך חיפשת? http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/183&cl=gb,en

פורסם

ניתי באופיס דיפו לפני שבוע ב-200 שקל מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי. מקלדת מולטימדיה ממש שווה. במחיר הרגיל שלה היא שווה 400. אני לא זוכר כרגע את הגדם אבל כנס לאתר של אופיס דיפו ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה אלחוטית אבל אני רוצה מולטימדיה וללא עכבר. יש לי MX1000

עריכה: כרגע חזרתי מאופיס דיפו ומהום סנטר וראיתי מבחר של מקלדות של TEAC. נראות טוב ומולטימדיה ובמחיר זול. יש למישהו ניסיון עם הTEAC החדשות?

הציעו לי לקחת לשבוע ניסיון..

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, רכשתי בסוף את המקלדת של מיקרוסופט ב150 שח באופיס דיפו עם אחריות ל3 שנים. ממש שקטה. לא להאמין.

תודה לכל העוזרים

מנהלים, אפשר לסגור :hi:

שוב, תודה לכולם. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים