פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאתואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת)מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ?הוא סוכן FBI ?לא הצלחתי להבין את הרקעעם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמדתודה אנשים
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אבא שלו אכן סוכן FBI, והם השתמשו בו.איזה רקע?הגניבת יהלומים? אתה מתכוון להוא שדומה לגיידאמק שהגיע לשם בדאון כזה ולקח מהם את היהלומים המזוייפים? זה מישהו שעובד בשביל בנדיקט(הבעלים של הקזינו מהסרט הראשון(והשני)).
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים באחד הסרטים הקודמים חלק די חשוב מהקטע היה שההורים של מאט דיימון הצילו את כולם מהכלא[הם בFBI]זה שלקח את היהלומים זה אאל"ט "השועל" מהסרט השני, אמור להיות גנב מתוחכם מאוד או משהו. הוא עובד בשביל טרי בנדיקט שהוא הרע בסרטים הקודמים.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים 13 היה הכי גרוע בסידרה לדעתי. גם התחכום שאתה מדבר עליו לא היה כל כך מתוחכם, פשוט צריך לעשות 1+1. לא היה רגעים בסרט כמו בקודמים שאמרתי לעצמי wtf.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים 11 היה מעולה, אולי בגלל שהוא לא באמת סרט מקורי אלא חידוש.12 היה זוועתי, פאזל שעשוי מחלקים לא מתאימים אחד לשני עטוף באצטלה של תחכום... בולשיט, הסרט היה משעמם ולא היה בו שום הגיון13 היה נחמד מאוד, לא טוב כמו 11 אבל ממש לא מזוויע כמו 12 - משהו באמצע בין שניהם.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר זהו..אני די קפצתי לאמבטיה חמה עם 13 כי שכחתי כמעט את כל מה שהיה ב11 ו 12 כנראה בגלל זה זה די דבילי אם אבא שלו ב FBI זה כבר נהפך לבדיוני משהו ובאמת כמה שזה נראה מתוחכם מבחינת תסריט זה לא מי ישמע כמו פריזון ברייק נגיד כי מתי שנוח להם הם עושים "3 שעות לפני" "3 שעות אחרי " אני תופס את זה כהתחמקות מבניית עלילה חחח כמה פלצנות בתגובה אחת יא רבי
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים זאת בדיוק הבעיה של הסרט הזה. אולי הסיפור שלו יכול בתאוריה להיות נחמד איכשהו, הוא פשוט בנוי בצורה מזוויעה. קשה מאוד לעמוד בקצב של הסיפור, ואני מוכן להתערב שאפילו סטיבן סודברג הבין בהקרנת הבכורה איזה טעות הוא עשה[או יותר נכון לא הבין].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.