עבור לתוכן

מאזדה 6 מתעדכנת, חדשות ראשונות על מאזדה 6 החדשה!

Featured Replies

פורסם

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199

(תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד)

"מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת

בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה.

כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוטו נראה יפה לאללה!!

הוא מזכיר מאוד את הפנים של המזדה 3!

פורסם

חברות הליסינג מחכות לה בזרועות פתוחות ::)

פורסם

נקווה שלא ניקבר לפני שנראה את זה, אך מקווה שמותק הזאתי תעבור דרכי ותעצור כמובן שתיסע אחרי זה מה פוינטה בזה?

פורסם

חברות הליסינג מחכות לה בזרועות פתוחות ::)

איזה פסימי אתה.
פורסם

במקום לשנות לה את הצורה..שיעשו טובה לעם ישראל..וייבאו כבר את דגם הטורבו..

פורסם

נראה מבטיח

אני אוהב הרבה יותר את ה 3 מאשר את ה 6

ה 6 הנוכחית יבשה משהו

פורסם

אני עדיין דובק בובה הזאת..

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsSpecs&vehicleCode=MS6

אנשים צאו מהסרט...השינוים האלה הם בדרך כלל בגריל והוספת פס ניקל במקומות מסוימים...אין איזה מהפך באוטו...

כול השינוי הוא חיצוני ואולי אולי איזה כפתור שתיים בתוך האוטו... :-\

פורסם

עם הבובה הזאת לא תוכל לנסוע בארץ!

מסיבה שהבנזין בארץ לא איכותי מספיק למנוע הזרקה ישירה (כמו מנוע דיזל)

וגם כתוב שם שצריך דלק 93 אוקטן

פורסם

לא יודע למה אתם מיתלהבים ממאזדה כול כך....אחותי עובדת בניו רופל השכרות של רכב...והיא אומרת שהרכב עם הכי הרבה תקלות זה מאזדה...היא מקבלת ביום לפחות 60 טלפונים של אנשים שמיתלוננים על מאזדות ועל תקלות בהן...והייתי איתה פעם בעבודה שעה כי הייתי צריך לאסוף אותה אז חיכיתי שעה איתה והיא באמת צדקה...בעשה היא קיבלה 20 שיחות על מאזדות...הרכב הגרוע הבא בתור הוא פורד פוקוס....ותגידי מה שתירצו על זה שהרכב אוליי לא מטופל אבל חצי מהרכבים היו שנת 2006 ככה שהם לא ישנים או משהו וקרעו אותם...חלקם חדשים לחלוטין והם עושים בעיות....

ועוד דבר: חבר שלי עבר ללוס אנג'לס לפני 4 שנים והוא חוזר לבקר כול חופש גדול השנה כשהוא חזר וראה כול כך הרבה מאזדות וראה איך אנשים מיתלהבים מאיזו מאזדה יפה הוא פשוט היתפלץ הוא אמר שאצלם זה כמו אוטו לעניים מסכנים שאין להם כסף....זה כמו סובארו DL שנת 80.....

לעיניין...העיצוב של המאזדות 3 ו6 אוליי יפה אבל מבחינת אמינות ואיכות רכב הם על הפנים ויש להם דרך ארוכה מאוד עד שהם יגיעו לרמה גבוהה....

ועוד דבר- השכן שלנו קנה מאזדה 6 שנת 2007 ונסעתי איתו...נסענו בסביבות 120-130 קמ"ש המנוע לפתע פיתאום באמצע נסיעה היתכבה! הייתי שם ראיתי בעיניים שלי..המחוגים וכול לוח השעונים כבו כאילו אין מפתח בסוויץ'...הייתי בהלם מוחלט...מזל שאיכשהו הכביש היה ריק....עצרנו מיד בשוליים והיתקשרנו לחבר שהוא מוסכניק...הוא אמר לחכות בלה בלה בלה...אחרי חצי שעה המנוע התניע שוב אבל זה משהו מדהים..

ועוד דבר- לדוד שלי יש מאזדה 3 שנת 2001 (ניראה לי-בין הראשונות שהיו) הוא רק מת להיפטר מהרכב...יש לו אותו ועוד טויוטה....בוא נגיד שאת המאזדה הם נוסעים איתה רק במקרים חריגים...הם פשוט לא סובלים את הרכב....הוא רק מנסה להיפטר ממנו....

בקיצור צאו מהסרט שמאזדה זה רכב שווה משהו....אני מדבר מניסיון של כמה וכמה אנשים דודים חברים שכנים אחים מכרים וכ'ו....אף אחד לא סובל את הרכב בגלל כול התקלות שלו הבעיות שיש לו

פורסם

יפה יפה...

פשוט גנבו את הפנים של

audi le mans quatro...

:nono:

בקשר לדלק... זה מינימום 93...

כמו כל מכונית אחרת שיש בשוק היום...

פורסם

למה היא מגיעה עם גיר אוטומטי רגיל?! לא יכלו לשים לה DSG או רובוטי רגיל?

הפורד וה-3 יגיעו עם רובוטי בשנה הבאה וה-6 מגיעה ללא?! גרוע.

פורסם

הרובוטי בנתיים זה גיר נוראי!!

לסוע על הקורולות החדשות זה פשוט זוועה!!!

פורסם

הוא צודק...הגיר הרובוטי ממש לא משהו...וזה בלשון המעטה...

פורסם

אתם ממש טועים. יש לי קורולה וזה היה זוועתי בשבוע הראשון אבל עכשיו כל החברים שלי לא שמים לב לגיר בכלל. אני למדתי את הרכב ואני יודע מתי אני צריך להוריד מהגז. הרכב הרבה יותר חזק מאוטומטי רגיל ואוכל רק 1 ל13 בתוך העיר(וכל העיר שלי זה רק עליות וירידות).

חוץ מזה, יש DSG. בדיוק אותו דבר רק עם 2 קלצ'ים ואז לא צריך להוריד מהגז. ככה אין צורך לתרגל לרכב. יש את זה בוולצ'וואגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים