פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה.מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה.אשמח להמלצות מחברי הפורום.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני קניתי מPandasנותנים אפשרות להחלפה לכל דבר קטן, כולל (כמובן!) פיקסל שרוף, ב48 שעות הראשונות. אח"כ הם נותנים את אחריות היצרן (עד 6 פיקסלים שרופים).הם לא נותנים לך לבדוק את המסך לפני הקניה, אבל ברגע שאתה משלם, אתה בודק בחנות, ובמידה ובאמת יש פיקסל שרוף, מחליפים במקום.זה פחות או יותר ככה אצל כולם, אני חושב...
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים הם לא נותנים לך לבדוק את המסך לפני הקניהאף חנות לא תיתן לך לבדוק לפני שאתה קונה
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר כן הבנתי שזה המצב היום אחרי שהרבה מסכים התגלו כבעלי פיקסלים שרופים. אבל בהנחה שאני מתחייב לקנות את המסך ?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר קניתי השבוע מחשב חדש להלן המפרט:INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MBGIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKSLG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATATWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5NZXT APOLLO w/o PSUENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWTGLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACKאני מעוניין לרכוש יחד עם המפרט את המסך המפורסם Dell 2007WFP. הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות מאזור המרכז שמאפשרת לראות את המסך לפני הקנייה ושמחליפה את המסך בשבועיים הראשונים במידה ויש פיקסל שרוף. בניתי על המסך הזה כבר הרבה זמן וחבל לי לקנות מסך אחר...אז בקיצור, מישהו מכיר חנות מאזור המרכז (אשדוד, ראשון, תל אביב יהיו עדיפות) שמוכרת את המסך במחיר סביר ועונה על הדרישות הנ"ל ?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה.מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה.אשמח להמלצות מחברי הפורום.אני קניתי מ SKYPC מסכי דל בשיחה במייל איתם התנתי את הקניה בסוג פנל ובדיקת פיקסלים בחנות לפני הקניה וכך גם רשמתי בהזמנה באתרשבאתי לקחת את המסכים הם נתנו לי לבדוק כמה שרציתי לפני שלקחתי את המסך
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר א. קנית מהם את ה 2007WFP ?ב. כמה זמן הם הקציבו לך להחלפת המסך במידה ויש פיקסל שרוף ?ג. האם היו פיקסלים שרופים במסך ?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים א. קנית מהם את ה 2007WFP ?ב. כמה זמן הם הקציבו לך להחלפת המסך במידה ויש פיקסל שרוף ?ג. האם היו פיקסלים שרופים במסך ?קניתי 2007wfp ו 2007fp בדיקה בחנות לפני ששילמתי ולקחתי גם לפנאל וגם לפיקסלים שבוע לפיקסל שרוף/תקוע במידה ויהיה החלפה בחדש אחרי זה לפי האחריות של דלבשני המסכים לא היו פיקסלים בעיתיים והפנאל היה כפי שביקשתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.