פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים האואטאר שלי מאוחסן בוואלה תמונות, ומשום מה עכשו כל פעם שאני טוען דף באתר נדרשת ממני איזה סיסמה (ומשום מה הסיסמה שלי בוואלה לא עובדת), ואני לא רואה את התמונות שלי בשום מקום באתר...מישהו נתקל בה או יודע מה לעשות ???(וכן, אני יודע שצריך להעביר את התמונות לאימג'שוק...)תודה על העזרה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אתה חושב שזה הזוי? הקספרסקי שלי מתריע על phishing attack כל פעם שהאווטר של gryffin עולה... אז כל פעם שהוא מגיב באיזשהי הודעה אז הקספרסקי צורח בקולי קולות ומשגע אותי...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר תודה לכולם. העלתי את התמונה לאימג'שוק (סופסוף פתחתי חשבון ) קבלו תמונה אגב, כמה נפח איחסון יש לי באימג' שוק?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים בדיוק קרה גם לי... האווטר של ofeky1... פעם ראשונה שזה קורה לי.. ההודעה הזאת אף פעם לא קפצה לי על שום אווטר..
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אתה מתאר את עצמך כתוכי אלוויס? ואני מבקש, זאת חזירה, לא צריך להיות סוטים!
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר מה הקשר לאלויס? זה קוקטייל... והבחור הספציפי חמוד, מעגניב, יחסית אינטליגנט ולא ביץ' של אף אחד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.