פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מכירים את שירות פנדוה:http://www.pandora.comהם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב.אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה?כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי.תודה
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר יש לך משהו בלי מעקפים, פשוט שירות דומה?זה פשוט לא עובד על פנדורה.תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים last.fmהדבר הכי טוב שיש שטויות, אין כמו פנדורה, לאסטFM נראה כמו חיריה לידו :-\
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר שטויות, אין כמו פנדורה, לאסטFM נראה כמו חיריה לידו :-\רק שהוא לא עובד פה בארץ...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים שטויות, אין כמו פנדורה, לאסטFM נראה כמו חיריה לידו :-\בהתחלה זה באמת ככה, אחרי שאתה צובר כמות נכבה של שירים רשומים (400+) זה עדיף,לדעתי, על פנדורה
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים 3 שירים של להקה מסוימת - מגביל מאוד, לא אפקטיבי לחלוטין.אני רוצה את פנדורה חזרה :'( :'(
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מה אתם מדברים שטויות ?בפנדורה יש רק את כל הזבל הפופלרי כל המטאל או הרוק הפופלריבלאסט אף אם אתם תשמעו כמעט כל להקה ולהקה שקיימת ביקום ,ובאתר עצמו זה נותן לך לשמוע בסטריאם רק 3 שירים ,אבל תוריד את הנגן רדיו שלהם ואתה בוחר סגנון מוזיקהוזה משמיע לך מאות שירים שונים
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מה אתם מדברים שטויות ?בפנדורה יש רק את כל הזבל הפופלרי כל המטאל או הרוק הפופלריבלאסט אף אם אתם תשמעו כמעט כל להקה ולהקה שקיימת ביקום ,ובאתר עצמו זה נותן לך לשמוע בסטריאם רק 3 שירים ,אבל תוריד את הנגן רדיו שלהם ואתה בוחר סגנון מוזיקהוזה משמיע לך מאות שירים שוניםא. של מי?ב. זה פשוט מביא לי שירים של הלהקה שאני רוצה? ללא הגבלה?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מה אתם מדברים שטויות ?בפנדורה יש רק את כל הזבל הפופלרי כל המטאל או הרוק הפופלריבלאסט אף אם אתם תשמעו כמעט כל להקה ולהקה שקיימת ביקום ,ובאתר עצמו זה נותן לך לשמוע בסטריאם רק 3 שירים ,אבל תוריד את הנגן רדיו שלהם ואתה בוחר סגנון מוזיקהוזה משמיע לך מאות שירים שונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.