פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים נפתחות = הסוליה נפתחת מקדימה ונוצר מעין "פה". זה קורה הרבה מאוד בסנדלי שורש. לי יש סנדלי טבע כבר 5 שנים ועדיין לאמצאתי נוחות מהן
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים נפתחות = הסוליה נפתחת מקדימה ונוצר מעין "פה". זה קורה הרבה מאוד בסנדלי שורש. לי יש סנדלי טבע כבר 5 שנים ועדיין לאמצאתי נוחות מהןמזוייפות 100%5 סנדלי שורש וכולם עדיין בשימוש בלי "פה" ודברים כאלה
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מכשירים שמתפרקים כשאתה אוחז אותם ביד שלך - philips 530. לא מוכרים אותם יותר(דור שני כמדומני), ולכן אתם לא צריכים לדאוג. אם אתם רואים אחד, ברחו כל עוד נפשו בו. נכון. בהתחלה עשה רושם טוב, אחרי שנה פשוט התפרק והפסיק להגיב. מה שמחזיק: מסך מחשב 17" ג'נרי (ADI משהו), CRT קמור, נקנה עם המחשב הקודם, אי שם בשנת 2000. עבר איזה שני תיקונים, אבל אפילו לא דהוי. נגן MP3 של סמסונג YP55-V, נקנה בחו"ל לפני 4 שנים. עכבר פושטי של MS, אני מחליף אותו פעם בכמה שניפ לזהה חדש כי מצטבר עליו לכלוך, ולא משום סיבה אחרת. יום אחד יהיה לי משהו רציני ג'ויסטיק של MS דגם Sidewinder Precision 2 - נקנה בבר מצווה שלי אי שם לפני 4 שנים, כמו חדש (עכשיו אחד הכפתורים מגיב טיפה פחות טוב, לא משהו רציני). מוטורולה V3 של אחי, אמנם בן שנה וחצי אבל שרד כאלה דברים שאני לא מאחל לאף אחד דיסקמן כלשהו של סוני, אלוהים יודע כמה שנים D: לוח אם עתיק של אינטל, משהו כמו בן 11. אין לי מושג איזה דגם, אבל כמו חדש D: מקלדת המולטימדיה הפשוטה של MS, בת 4 וכמו חדשה D: מה שלא מחזיק: ספרים של בני גורן בלג בעומר סמסונג 753DFX, יצא מפוקוס וגם אחרי מעבדה הוא לא תקין.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מה שמחזיק:מעבדים של AMD ואינטל.עכברים של לוגיטקטלוויזיות של יונדאי.נעליים של נייק.פלאפונים של נוקיה.לא מחזיק.ממיר של הוטפלאפונים של מוטורולהנעליים של הולסטאר.טלוויזיות של LENCOלוחות אם של GIGABYTE
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים לא מחזיק.ממיר של הוטפלאפונים של מוטורולהנעליים של הולסטאר.טלוויזיות של LENCOלוחות אם של GIGABYTEאיזו שטות...יצא לי להכיר כמה מחשבים עם לוחות גיגבייט של פנטיום 3 והלאה שעובדים מצויין.לא קבלים נפוחים ולא בטיח.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים גיימבוי קולור, פלייסטיישן אחד. בעצם כל דבר שאני שומר עליו ולא עבר תאונה פועל ומתפקד כמו שצריך, לא התקלקל לי עד היום באמת שום דבר. מלבד דיסקים לצריבה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מסך FP737 מחזיק כבר שלוש שנים כמו גדול גם עכבר + מקלדת של A4Tech מחזיק מצוין מערכת של aiwa כבר איזה 8 שנים כמו גדול!!! נוקיה 3100, שורד הכל
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים ג'יגהבייט לא נופלים כיום ברמתם מהלוחות של אסוס, אם לא עוקפים אותם בחלק מן המקרים. ההנפצות האלה אולי רלוונטיות לימי ה Socket A/478 - שם הם היו צריכים להכין קצת שיעורי בית, בדומה לכל חברה "חדשה בסצינה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.