עבור לתוכן

סטיב, אל תאכל את זה!

Featured Replies

פורסם

בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה...

לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד.

תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php

dripping300_304.jpg

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

:nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr

השם ירחם עליו :hi:

פורסם

הי! בלוגים זה בסדר גמור! :pissed:

זה ענק, חבל שיש כ"כ מעט "פרקים"... ה"פרק" עם התירס החולה היה פשוט ענק... פאק, זה נראה כ"כ כ"כ רע...

פורסם

קראתי עכשיו את הכל ואני דומע מרוב צחוק :lol:

פורסם

אני רוצה לראות אותו אוכל מה שאחותי ראתה בסין כשהיא הייתה שם...

זה ביצה קשה שקוברים אותה עם חרא ופיפי למשך כמה שנים טובות 10 אם אני לא טועה ואז אוכלים את זה...

פורסם
  • מחבר

אני ועוד מישהו חשבנו לעשות לזה המשך. אני הסתייגתי. כמה גועל כבר אפשר לאכול בארץ? מה יש פה שכל כך דוחה? רגל קרושה ממעדניה של חרדים בירושלים? זה לא מתקרב לכלום. באינדונזיה הם לוקחים ביצים של ברווז שלא בקעו ועושים מזה חמוצים.

פורסם

למה?!

פורסם
  • מחבר

גם לי לא ברור. אבל קח כל אסיאתי ממוצע ותגיש לו גבינה צרפתית משובחת, סביר להניח שהוא יהפוך לירוק ויקיא.

פורסם

כן ראיתי פעם ניסוי נראה לי בערוץ 8 על זה.

הם הסתכלו על הגבינה ואמרו "איך אפשר לאכול דבר כזה".

פורסם

הבן אדם קורע, אבל הקטע הבא עזר לי להגיע למסקנה שהוא פשוט דפוק בשכל

http://www.thesneeze.com/mt-archives/000084.php

He looked up and said "No, Daddy. You stop it." Then he pointed his little nipple at me and the fucker squirted me right in the eye!

I cleverly quipped "Oh, yeah?! Suck on this, you little bastard," as I grabbed his mom's breast and blasted the boy back into his room with my own weapon of milky destruction

פורסם

מעולה! פוסט מצחיק לאללה חחח(=סימולציה של צחוק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים