פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr השם ירחם עליו
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים הי! בלוגים זה בסדר גמור! זה ענק, חבל שיש כ"כ מעט "פרקים"... ה"פרק" עם התירס החולה היה פשוט ענק... פאק, זה נראה כ"כ כ"כ רע...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני רוצה לראות אותו אוכל מה שאחותי ראתה בסין כשהיא הייתה שם...זה ביצה קשה שקוברים אותה עם חרא ופיפי למשך כמה שנים טובות 10 אם אני לא טועה ואז אוכלים את זה...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אני ועוד מישהו חשבנו לעשות לזה המשך. אני הסתייגתי. כמה גועל כבר אפשר לאכול בארץ? מה יש פה שכל כך דוחה? רגל קרושה ממעדניה של חרדים בירושלים? זה לא מתקרב לכלום. באינדונזיה הם לוקחים ביצים של ברווז שלא בקעו ועושים מזה חמוצים.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר גם לי לא ברור. אבל קח כל אסיאתי ממוצע ותגיש לו גבינה צרפתית משובחת, סביר להניח שהוא יהפוך לירוק ויקיא.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים כן ראיתי פעם ניסוי נראה לי בערוץ 8 על זה.הם הסתכלו על הגבינה ואמרו "איך אפשר לאכול דבר כזה".
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים הבן אדם קורע, אבל הקטע הבא עזר לי להגיע למסקנה שהוא פשוט דפוק בשכלhttp://www.thesneeze.com/mt-archives/000084.phpHe looked up and said "No, Daddy. You stop it." Then he pointed his little nipple at me and the fucker squirted me right in the eye!I cleverly quipped "Oh, yeah?! Suck on this, you little bastard," as I grabbed his mom's breast and blasted the boy back into his room with my own weapon of milky destruction
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.