פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים הבחור אמר שהוא קרא באיזה מקום שה 922 יותר טוב במשחקיםמכוון שהוא הוכרז בדרך ישירה או עקיפה על מסך שמיועד למשחקים (ואכן הצליח לעמוד במשימה), כתבתי את מה שכתבתיאני יודע שה 930 מצויין במשחקים (שיחקתי עליו מספיק זמן כדי לדעת את זה)
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר שאלה נוספת רק לידע כללי.מה הרזולוציה המומלצת של ה930 ?ומה יקרה למראה המשחק אם אשלח עם רזולוציה נמוכה או גבוהה מהמומלצת ?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים שאלה נוספת רק לידע כללי.מה הרזולוציה המומלצת של ה930 ?ומה יקרה למראה המשחק אם אשלח עם רזולוציה נמוכה או גבוהה מהמומלצת ?הרזולוציה המומלצת בכל מסכי LCD היא הרזולוציה המקסימלית.אם תשחק ברזולוציה נמוכה יותר כמובן שתאבד חדות.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר אז הרזולוציה המומלצת בשבילו היא 1600 על 1200 ??לצורך העניין, אני בספק אם אני אוכל להריץ את כל המשחקים ברזולוציה הזואני בדרך כלל מריץ ב1024 על 768 או 1280 על 1024 גג.זה אומר שכל משחק יוצג באופן מעוות ?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אז הרזולוציה המומלצת בשבילו היא 1600 על 1200 ??לצורך העניין, אני בספק אם אני אוכל להריץ את כל המשחקים ברזולוציה הזואני בדרך כלל מריץ ב1024 על 768 או 1280 על 1024 גג.זה אומר שכל משחק יוצג באופן מעוות ?הרוזולוציה של ה 930 היא בדיוק כזאת שאתה משחק עליהולא 1200-1600
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר אחרי סקר שוק קצר באזור מגורי. יוצא שהיחידים שדרכם אני יכול לרכוש את ה930 זה סניף של אייבורי, IQPC וגולדטופ מחשבים שממקומים בראשלצ.הייתי בבוקר באייבורי וכששאלתי לגבי הזמנת המסך המוכר הציע לי לעגל את הסכום ל1600 שח. זה נשמע לי קצת מסריח, איזה חנות רצינית מעגלת סכומים ועוד למוצרים כאלה, זה הזכיר לי שוק.יש למישהו נסיון עם רכישת מסכים מאייבורי ?האם שווה להתפתות למחיר היותר נמוך או שעדיף לרכוש מחנות אחרת ?אגב אם מישהו מכיר עוד חנויות מאזור השפלה שמוכרות viewsonic אני אשמח לשמוע עליהן.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אחרי סקר שוק קצר באזור מגורי. יוצא שהיחידים שדרכם אני יכול לרכוש את ה930 זה סניף של אייבורי, IQPC וגולדטופ מחשבים שממקומים בראשלצ.הייתי בבוקר באייבורי וכששאלתי לגבי הזמנת המסך המוכר הציע לי לעגל את הסכום ל1600 שח. זה נשמע לי קצת מסריח, איזה חנות רצינית מעגלת סכומים ועוד למוצרים כאלה, זה הזכיר לי שוק.יש למישהו נסיון עם רכישת מסכים מאייבורי ?האם שווה להתפתות למחיר היותר נמוך או שעדיף לרכוש מחנות אחרת ?אגב אם מישהו מכיר עוד חנויות מאזור השפלה שמוכרות viewsonic אני אשמח לשמוע עליהן.לי לא היה ניסיון עם אייבורי, אבל לפי המלצות של חברים ולפי תגובות שגם ראיתי פה לפעמים החנות לא מומלצת.נדמה לי שכמה המליצו על IQPC, אל תשכח להתנות את הקנייה בבדיקת פיקסלים שרופים במעבדת החנות או לחילופין אצלך בבית ושינתן לך טווח זמן מספיק כדי להחזיר את המסך לחנות ולקבל חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.