פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אני עד עכשיו עם פה פעור... ב18.01.08 יוצא סרטו החדש של ג'י ג'י אברהמס [המפיק המהולל שיצר את "אבודים"] שמו של הסרט עדיין לא נחשף, אבל מבט חטוף בטריילר פשוט עוצר את הנשימה זה נראה מ-ד-ה-י-ם http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים זה נראה מעניין, אבל לא הייתי קונה את ארשת המסתורין הזאת כל כך מהר, סוג כזה של יחסי ציבור בד"כ מאפיין סרטים מאכזבים שקשה לשווק בדרך רגילה (כאלו עם עלילה ממוחזרת ולא מעניינת במיוחד)
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים זה בכוונה ככה ... לדעתי זה פשוט רובוט ענק שתוקף את ניו יורק, כנראה פסל החירות נראה לו כמו איום או משהו אז הוא תקף אותה ... סתם שטויות.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בהתחלה חשבתי שזה יהיה בסיגנון של היום שאחרי מחר אבל אחרי הראש של הפסל זה כנראה יהיה פלישה של חייזרים :-\
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לפי דעתי זה יהיה הצלחה משהו לפניםגם הסרט שעם ויל סמית' שעומד לצאת עוד מעטץ.הטרילר נראה משהו עוד יותר לפנים וכמובן זה עם ויל סמית' שאני חולה על השחקן הזה בסרטי פעולה. הוא מצחיק ושחקן טוב.שני סרטים תותחים שעומדים לצאת.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מה אתם ישר פוסלים... חכו תראו את הסרט ואז תחליטו.. אני חושב דווקא שהוא נראה דיי טוב.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לפי דעתי זה מתקפה של האיראנים. אז מה זה הקול הרובוטי\מפלצתי\חייזרי הזה ברקע? לאחמדיניג'אד יש מקרה קשה של עצירות?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר אז מה זה הקול הרובוטי\מפלצתי\חייזרי הזה ברקע? לאחמדיניג'אד יש מקרה קשה של עצירות? לא. זה 77 הבתולות שירדו מהשמיים ברגע אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.