פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה.האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה.האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?ז"א קיבלת רק רישיון..נסה לבקש מהם את הדיסק התקנה.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים ניסיתי, HP אמרו שאי אפשר. אבל זה לא מה ששאלתי...שאלת אם אפשר להוריד את הדיסק - אמרתי שאפשר לנסות לבקש מהם שזה הפתרון היותר הגיוני.בכ"מ, תבקש מ Microsoft דיסק ניסיון ובוא תרשום את ה cd-key שלך, בטוח חוקי.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אתה לא ממש יכול.מה שמותקן במחשב זאת גרסת OEM, ולא Retail.אסור להתקין Retail עם רשיון OEM.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אתה לא ממש יכול. מה שמותקן במחשב זאת גרסת OEM, ולא Retail. אסור להתקין Retail עם רשיון OEM. הגיוני שאתה צודק אבל מזה משנה, מיקרוסופט בודקים חוקיות לפי CDKEY ככה שעידכונים יהיו ובעיית "Geuine Windows" לא ממש תיהיה לו
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים 1. הוא שאל לגבי חוקיות. אז התשובה שלי מדוייקת, זה לא חוקי.2. לפחות ב-XP, מפתח של גרסת OEM לא מתאים לגרסת Retail.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.