פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים Vitnir אחלה רעיון! חצי מדינה תוך 5 שנים! נחצה את המדינה ל-2, אלו שלא משרתים לזרוק לנגב...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים לא קראתי הכל אז סליחה אם אני מפספס משהו.. החיילים האלה צודקים!! אני לא ממש מבין למה צריך לפנות אנשים מהדירות שלהם.. כמו שהיה בגוש קטיף ואח"כ הממשלה המפגרת שלנו הבינה שזאת הייתה טעות. אז עכשיו הם חוזרים על הטעויות שלהם? באיזה מדינה אנחנו נמצאים??? :bash:
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר תגידו היו שולחים חייל בדואי לפנות בדואים ? היו שולחים אותו לכלא ל 28 יום על סרוב פקודה ? היו מנדים אותו מתפקיד קרבי ? (נלקח מיש עם מי לדבר 15:00-16:00 גל"צ ;D )
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אתה יכול להיות ציניאבל זה המצבזה שהמשטרה פה היא בדיחה לא קשורה לנושא בכלל
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים די ברור למה הצבא מתעסק עם החרא הזה שוב... כי כשהצבא עשה את הפינויים אז הם עברו יחסית "חלק", כשהמשטרה עשתה את זה, הרבה סיימו בבית חולים...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים כמובן, אך זה לא אומר שזה המצב כמובן.הדבר היחיד שלא נכון הוא שישנם ישובים "ישראלים" מחוץ לשטחה הריבוני של ישראל וזה לא נכון כי זה לא חוקי.אתה יכול להיות ציניאבל זה המצבזה שהמשטרה פה היא בדיחה לא קשורה לנושא בכללברמת העקרון, היישובים לא חוקיים, והחיים בהם הם בעקרון - עבריינים. ועל המשטרה, לא הצבא, להתעסק עם עבריינים.במדינת חוק?בארצינו, חוק זה דבר מאד סובייקטיבי. מי שיש לו גב וכסף יעשה מה בזין שלו וישתין על החוק בקשת.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים א: כל שטח מדינת ישראל כולל עזה הוא שלנו כי האו"ם נתן לנו אותו! אז אין דבר כזה יישוב לא חוקי!ב: רק המשטרה תפנה יישובים (אם כבר.. כבר הבעתי את דעתי..) ולא הצבא.. ועוד לדרוס אידיאולוגיות של אנשים.. זה לא עובד ככה..
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים האנשים שאומרים דברים כאלה הם בעיקר צינים ממורמריםזה עתה קיבלת תיאור מדוייק של האישיות שלי.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים א: כל שטח מדינת ישראל כולל עזה הוא שלנו כי האו"ם נתן לנו אותו! אז אין דבר כזה יישוב לא חוקי!ב: רק המשטרה תפנה יישובים (אם כבר.. כבר הבעתי את דעתי..) ולא הצבא.. ועוד לדרוס אידיאולוגיות של אנשים.. זה לא עובד ככה..זה לא עובד ככה לדרוס אידיאולוגיות של אנשים ולהכריח אותם להתגייס לצבא, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.