פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים אני מבין שיש לך רישיון OEM? בכל זאת אפשר להתקין שנית על אותו מחשב ככה שאין לך מה לדאוג.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים מחבר כן, הרשיון של שתי התוכנות הוא OEM לא צריכה להיות לי בעיה? כי שמעתי פעם שאם מחליפים לוח אם זה יכול להיות בעיה (ד"א אני מקבל אותו דגם של לוח אם זה משנה)
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לא מניסיון אישי אבל כמה שאני יודע לא אמורה להיות שום בעייה אם זה אותו דגם של לוח אם.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים ע"פ המדיניות של microsoft, אתה לא יכול להתקין מחדש אם החלפת לוח אם.(בהנחה כמובן שיש לך OEM ולא Retail)
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אין בעיה להתקין אתה פשוט צריך לעשות אקטיווציה טלפונית ולענות על השאלה אם ביצעת שינוי חומרה בכןבעיקרון אפילו אם אתה מחליף את כל המחשב כל עוד זה לא מחשב מותג אתה יכול לעשות את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים לא, אם זה רשיון OEM אתה לא יכול להחליף את החומרה אבל אם זה אותו לוח אם זה אמור לעבוד, הכי טוב תתקשר למייקרוסופט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.