פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים לא נכון!יש תרופה!' date='לי היה לא מזמן גם הרפס אז תשים משחה ממש מומלצת בשם: סביעור SAVIOR וזה ממש עוזר תוך כמה ימים ספורים.[/quote']סביעור זה בסך הכל חיטוי,הרפס זה לכל החיים.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים תמיד אני אומר לכול הילדים הקטנים, אל תתעסקו עם פרחות או זונות, חפשו, זה מה שקורה!
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אחי בפעם האחרונה שהיה לי הרפס שמתי שום על השפתיים ואיזה 4 חודשיים ככה לא חזר הבן זונה נראה לי הכחדתי אותו סופית וגם כשהוא יוצא תשים ישר שום אבל לא לממש הרבה זמן כי זה משאיר כוויה בהצלחה אחי
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים ננסה עוד פעם.היות שמחלות ההרפס סימפלקס הן חשוכות מרפא (לא ניתן להיפטר מן הגורם להן), כל שניתן הוא לטפל בסימפטומים של ההתפרצויות.http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A8%D7%A4%D7%A1
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים פה לא יענו לך על השאלה הזאת כראוי.אני ממליץ לשלוח את השאלה למדור "נותנת בראש" בבלייזר. שמה תקבל את התשובה הכי טובה(וגם אני אצחק קצת).
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אחי גם לי יש הרפס בשפתיים... וההרגשה חרא...כל מה שאפשר לעשות הוא לנסות לא להתקרר (שהייה ממושכת מידי בבריכה,הסנפה ממזגנים וכדומה...)ולהשתמש בזובירקס עוד מתחילת ההרפס (כשהוא קטן כזה וכמעט שלא רואים אותו...)
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא שם סביעור על הרפס!!!!!!!! שמת סבון על השפתיים... לא יש רק זובירקס... גם לי יש... :alcoholic:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.