עבור לתוכן

אני חובב אנימה ברוטאל שרוף שרוצה לעורר את המודעות נושא אנא כנסו !

Featured Replies

פורסם

אני מאוד אוהב אנימה ברוטל לדעתי זה דבר מדהים, אני ממש מציע לכל מי שמקיר ואוהב את הנושא ליראות את הסידרה גייבר GUYVER-הסידרה העצבנית ביותר שאני ראיתי ,מימנה לקוח הניק שלי.

כחובב בנושא אשמח לחלוק מידע ולקבל תגובות על סדרות שונות בתודה GYVER

פורסם

אפשר קצת מידע על הסדרה?

פורסם
  • מחבר

בשימחה !

הסידרה די קצרה אבל שווה הכל ,מסופר על תלמיד בבצפר תיכון שמטייל עם חברו טטסורו ביער כשלפתע משהו מיתפוצץ ,השניים הולכים ליבדוק מה קרה וניתקלים ב BIO ARMOR BOOSTER שזה בעצם יחידת מגן ביולוגים אשר מגבירה את היכולות של הבעלים למקסימום!!! לאחר שהגיבור שואו מיתמזג עם היחידה הוא נהפך לGUYVER בפעם הראשונה והורג כמה זואנואידים(אנשים שעברו שינוים גנטיים על מנת להגביר יכולות הם ממש מכוערים)בהמשך העלילה שואו מגלה שאת הזואנואידים יוצרים תאגיד בשם קרונוס,לתאגיד יש המון עוזרים בכל מקום ועל כל פאשלה שלהם מכסים העיתונאים המשוחדים שלהם(כמו עיבוד שלוש יחידות הGUYVER)כאשר מגלה זאת שואו הוא מחליט לקחת את הצדק לידיים (לאחר פיצוץ קטן במישרד העיתונות בעיר)בדרך הוא פוגש במורה שלו שהוא מיתגלה ליהיות הGUYVER ה-3 שניהם יוצעים למאבק אין סופי בינם לבין קרונוס ...יש פרקים באיימאש למעונינים.

בתודה

GYVER

פורסם

אחרי כמה פרקים שראיתי,אפשר לומר שהסדרה מוצלחת אפילו מאוד מוצלחת.

קצת דלה בפרטים על הדמויות אבל בהחלט שווה צפייה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

וואי בנאדם עשיתה לי את היום ראיתי מלפני 5 שנים בערך אולי קצת פחות סרט שקראו גם GUYVER ומה זה אהבתי אותו תמיד חשבתי שצריך לעשות אנימה לסרט הזה משהו ענקי אני הולך להוריד פרקים מכווה שזה באמת טוב.

אגב אני גם חולה אנימה . ראיתה NINJA SCROLL?

סרט פשוט מדהים.

ואם יש לך עוד סדרות טובות להמליץ אז בכייף עדיף כמובן סרטים מלאים כי סדרות זה סרט להוריד אם זה הרבה פרקים.

נ.ב כמה פרקים יש בסידרה GUYVER?

פורסם

אוריי ראיתי קצת מהסידרה ואני חייב להגיד שהרעיון ממש טוב אבל הביצוע דיי ילדותי שוב כל הדיבורים האינפנטיליים ויחסית האקשן שם לא מבוצע טוב.

חבל אהבתי את הסרט מאוד.

אם היו עושים את הסידרה בסיגנון כמו שעשו את NINJA SCROLL אז היא הייתה ממש טובה.

פורסם

Guyver הזה רק 12 פרקים ?

אם כן אז ראיתי את כולם ... סדרה ממוצאת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים