עבור לתוכן

עזזרה, כיצד אני יכול לגלות את הגופן והגודל במסמך מודפס?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסמך מודפס ואני צריך לשנות שם כמה ספרות, כיצד אני יכול לגלות את הגופן ואת הגודל שלו?

תודה על העזרה ואל תדאגו זה לא למשהו פלילי.

פורסם

אתה יכול לצלם או לסרוק אותו, ולעלות תמונה?

פורסם

אני ממש לא ממליץ לך להתעסק בזיופים.

בכל מקרה הכי פשוט זה להעתיק תספרות מהמסך עצמו אם הן מופיעות בו.

אם זה מסמך באנגלית

הייתי מנסה תוכנות OCR שינתחו אותו אבל אני לא יודע אם הן יודעות הלגיד לך על הגופן המקורי.

פורסם
  • מחבר

הסיפרה שאני צריך לא נמצאת במסמך, ואני לא יכולן לשם את המסמך כאן כי זה מסמך שאסור לי להוציא מאצלי.

פורסם

תסרוק מילה או 2 ממנו.

נסה תוכנות OCR

פורסם

תנסה להעתיק ספרה קיימת מהסמך אל תוך פוטושופ ולערוך את הסיפרה ככה שהגובה והרוחב של הספרה לא ישתנה

(זה דורש עבודה על פיקסל פיקסל,אבל זה יצא מדויק אם יש לך ידע בפוטושופ)

פורסם

פשוט תעשה בצייר המון ניסיונות.. הרוב המוחלט של הגפני שמשתמשים בהםם בעברית במסמכים רישמיים הם: דויד, אריאל, טיימס ניו רומן

שיניתי עשרות מסמכים ככה...

יש לי כבר טיוטות מוכנות שלי לאישורי מחלה לבית הספר, תעודות זהות שונות ועוד...

פורסם

תעודות זהות זה בין הדברים שהכי קל לזייף... [כל מה שאני אומר מעכשיו קרה אך ורק בחלום ולא כדי לכם לנסות לעשות את זה!] עשיתי לחבר שלי ת.ז. כל מה שעשיתי זה לסרוק את הת.ז. ולשנות את ה89 ל88, אפילו לא השקעתי בלבדוק איזה פונט זה וכו', פשוט העתקתי את ה8 והדבקתי על ה9... החלק הכי קשה היה לחתוך את הניילון של הלימיניצה ישר.... וגם זה רק כי התעצלתי ללכת לקנות ניילונים כאלה בגודל מתאים ב10 שקל...

פורסם

תעודות זהות זה בין הדברים שהכי קל לזייף... [כל מה שאני אומר מעכשיו קרה אך ורק בחלום ולא כדי לכם לנסות לעשות את זה!] עשיתי לחבר שלי ת.ז. כל מה שעשיתי זה לסרוק את הת.ז. ולשנות את ה89 ל88, אפילו לא השקעתי בלבדוק איזה פונט זה וכו', פשוט העתקתי את ה8 והדבקתי על ה9... החלק הכי קשה היה לחתוך את הניילון של הלימיניצה ישר.... וגם זה רק כי התעצלתי ללכת לקנות ניילונים כאלה בגודל מתאים ב10 שקל...

יכולת פשוט להדפיס את זה על נייר צילום ולשים מעל תעודת הזהות האמיתית שלך בתוך ה"נרתיק, הכחול שמקבלים ביחד עם הת.ז.... )

פורסם

אבל אז מה זה מגניב? אפילו סרקנו את הצד האחורי כדי שאם יוציאו את זה גם מאחורה זה יראה אמיתי :cool2: באחד מהם אפילו שמנו תמונה אמיתית כדי שיהיה בליטה :lol:

כמובן שגם הראשון הכי פשוט שהיה עבד על המוכרת הרוסיה (שאחת מהם פעם פשוט נתנו לה תעודה אמיתית של מישהו מתחת ל18 והיא הסתכלה על התאריך חשבה קצת, התלבטה ואז התחילה את החשבון, לקראת הסוף פתאום היא אומרת, תראה לי רגע את התעודה שוב, הלכה להתייעץ עם חברה שלה ובסוף אמרה שהיא לא יכולה למכור לנו :lol:) אבל זה היה מין אתגר כזה כל כמה זמן לשפר את התעודה :)

פורסם

אבל אז מה זה מגניב? אפילו סרקנו את הצד האחורי כדי שאם יוציאו את זה גם מאחורה זה יראה אמיתי :cool2: באחד מהם אפילו שמנו תמונה אמיתית כדי שיהיה בליטה :lol:

כמובן שגם הראשון הכי פשוט שהיה עבד על המוכרת הרוסיה (שאחת מהם פעם פשוט נתנו לה תעודה אמיתית של מישהו מתחת ל18 והיא הסתכלה על התאריך חשבה קצת, התלבטה ואז התחילה את החשבון, לקראת הסוף פתאום היא אומרת, תראה לי רגע את התעודה שוב, הלכה להתייעץ עם חברה שלה ובסוף אמרה שהיא לא יכולה למכור לנו :lol:) אבל זה היה מין אתגר כזה כל כמה זמן לשפר את התעודה :)

להתאמץ כל כך בשביל אלכוהול?

חברים/מכרים שלי פשוט באים לחנות וקונים בלי שום תעודות למיניהן

פורסם

אם אתה יכול לצלם\לסרוק את המסמך אתה יכול להיעזר באתר WhatTheFont?

מהנסיון שלי איתו, הוא בד"כ קולע למטרה.

(הערה - אני לא יודע אם הוא עובד עם פונטים בעברית)

פורסם

למה מבקשים ממך תעודת זהות?! לך למקום נורמלי לקניית אלכוהול לא לסופר\קיוסק של מלשינים...

פורסם

להתאמץ כל כך בשביל אלכוהול?

חברים/מכרים שלי פשוט באים לחנות וקונים בלי שום תעודות למיניהן

למה מבקשים ממך תעודת זהות?! לך למקום נורמלי לקניית אלכוהול לא לסופר\קיוסק של מלשינים...

היה בסדר בהתחלה, עד שהעיתון המקומי עשה תחקיר ושלח איזה אחד מהשכבה שלנו לקנות אלכוהול בסופרים כאן, מאז לא מכרו, אבל זה היה מזמן... אין כבר בעיות :) אנחנו עכשיו חוקיים :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים