עבור לתוכן

איך המסך L1970HR 19 ' שעולה רק 1530 ?

Featured Replies

פורסם

אני ראיתי הרבה מסכים וגם את הLG המדובר.

בפירוש כל מי שמתלהב ממסך TN לא ראה מסך איכותי ולכן אין לו קנה-מידה להשוואה.

כמה אנשים המליצו לו על מסך שטוב מהLG בכמה דרגות אבל הוא חיכה לראשון שיגיד לו מסך מצויין.

ולא, העובדה שקנית את המסך ואתה מתלהב מכל מי שאומר "מסך מצויין" , עדיין לא הופכת את המסך לטוב.

לפי התגובה שלך לSLI אני ממליץ לאנשים כמוך לקנות את הCMV הצהבהב אתם בין כל לא רואים את ההבדל וחבל על הכסף.

פורסם

אני ראיתי הרבה מסכים וגם את הLG המדובר.

בפירוש כל מי שמתלהב ממסך TN לא ראה מסך איכותי ולכן אין לו קנה-מידה להשוואה.

כמה אנשים המליצו לו על מסך שטוב מהLG בכמה דרגות אבל הוא חיכה לראשון שיגיד לו מסך מצויין.

ולא, העובדה שקנית את המסך ואתה מתלהב מכל מי שאומר "מסך מצויין" , עדיין לא הופכת את המסך לטוב.

לפי התגובה שלך לSLI אני ממליץ לאנשים כמוך לקנות את הCMV הצהבהב אתם בין כל לא רואים את ההבדל וחבל על הכסף.

ולאנשים כמוך אני ממליץ על הרוקט פוקט הרוטט.

אחרי שתוציא את זה אולי תבין שהאף שלך היה תקוע בשמיים.

:smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה חברים אבל לא צריך לריבב =/

חיכיתי לשמוע תגובה שתחזק את הדעה שלי לגבי המסך ולא חרא מסך ( כי בתכלס הוא לא .. חומרה במחשבים זה תמיד דבר יחסי גם לגבי חומרה אחרת וגם לגבי בן אדם )

תוכלו אז לתת לי את המסך הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר 1500 ש"ח ? יש אפשרות לחריגה

פורסם

בבקשה להפסיק עם הספאם וההעלבות.

אם אתה לא מסוגל לטפס עם התקציב לכיוון מסכי 19" עם פאנלים איכותיים כמו ה VP930 או ה 971P

תוכל לנסות למצוא את ה לנובו 192P או הזירוקס XG91D שמגיעים עם פאנלים איכותיים אך זולים יותר בתקציב של 1500 ש"ח.

בתחום מסכי ה TN ה 932B של סאמסונג או ה L1960TR של LG בסדר אם מתמקדים במשחקים כמעט בלבד,

לשימושי ישיבה ארוכים מול המסך לטעמי אין מנוס מלהשקיע במסך יותר איכותי כמו ה VP930

במקרה שלך בייחוד שהוא קרוב מאוד במחירו לתקציב שלך ובכל מקרה מומלץ לא לשלם יותר מ 1300 ש"ח

על 19" מבוסס TN מכיוון שיותר משמעותו לזרוק כסף סתם בלי סיבה בייחוד L1970 ב 1500.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים