עבור לתוכן

מחפש LCD וכמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות,

שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט.

חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן,

של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן,

וגם שאלה:

אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים?

אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה...

תודה!

פורסם

דבר ראשון, שים תקציב בכותרת הדיון

לגבי השאלה שלך, אומנם פאנלים PVA/MVA למיניהם מסוגלים להציג 8 ביט בכל ערוץ, אבל זו לא ערובה לכך שיצרן המסך אכן ינצל את האפשרות הזו. דוגמא נפוצה למסך PVA עם 6 ביט לערוץ הוא ה-970P של סמסונג. למרות זאת, כמעט לא קיימים מסכי VA שלא נעשה בהם שימוש ב-8 ביט.

פורסם

היה עוזר מאוד אם היית מציין תקציב.

מכיוון שלא ציינת אחד ואני מניח שאיכות היא בראש מעיניך אני מציע שתקנה את ה S1931H של EIZO.

הוא המסך הכי טוב כמעט בכל התחומים ברמה שלו(19" איכותי בעל ארגונומיה טובה ופאנל VA).

מאידך הוא גם המסך היקר ביותר ועולה הרבה יותר מה VP930 או ה 971P שעולים בסביבות ה 1600-1700.

עם זאת ה VP930 וה 971P משלימים אחד את השני, הVP930 מהיר מבחינת זמן תגובה וטוב לסרטים ומשחקים

ואילו ה 971P איטי יותר ומציג מריחות במקרים מסוימים אבל מגיע מכויל בצורה מצוינת לעריכה גרפית בניגוד ל VP930.

ה S1931 מחבר בין שני המסכים הללו עם זמן תגובה מהיר וכיול צבעים מצוין.

פורסם
  • מחבר

היה עוזר מאוד אם היית מציין תקציב.

מכיוון שלא ציינת אחד ואני מניח שאיכות היא בראש מעיניך אני מציע שתקנה את ה S1931H של EIZO.

הוא המסך הכי טוב כמעט בכל התחומים ברמה שלו(19" איכותי בעל ארגונומיה טובה ופאנל VA).

מאידך הוא גם המסך היקר ביותר ועולה הרבה יותר מה VP930 או ה 971P שעולים בסביבות ה 1600-1700.

עם זאת ה VP930 וה 971P משלימים אחד את השני, הVP930 מהיר מבחינת זמן תגובה וטוב לסרטים ומשחקים

ואילו ה 971P איטי יותר ומציג מריחות במקרים מסוימים אבל מגיע מכויל בצורה מצוינת לעריכה גרפית בניגוד ל VP930.

ה S1931 מחבר בין שני המסכים הללו עם זמן תגובה מהיר וכיול צבעים מצוין.

אוקיי סליחה,

הגג של התקציב אבל גג גג,2300 ש"ח בערך...

אני ראיתי את הDell 2007FP הוא נראה ממש מדהים,ולדוד שלי יש את הDell 2007WFP שראיתי אותו כבר,אבל היה הוא היה מסך "קצת" איטי שמתי לב,וגם בנתונים שלו המהירות תגובה שלו היא רק 16 מילי-שניות...אז רציתי לדעת אם יש מריחה כשרואים סרטים,כשמשחקים משחקים ברזולוציה גבוהה(כי אני מנסה לשחק רק ברזולוציה המקורית של המסך בשביל איכות מלאה ובשביל לא לקבל פיקסלים משוכפלים שמנים כאלו)

יש לכם עוד כמה המלצות?

ובאיזה פאנל הDell 2007FP משתמש?

ויש הבדל גדול כיום בין פאנלי S-PVA ופאנלי A-MVA?

תודה רבה...

פורסם

אין שום דבר איטי ב-16ms, ה-2007FP הוא אחלה מסך. הוא מגיע עם S-IPS או S-PVA.

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר איטי ב-16ms, ה-2007FP הוא אחלה מסך. הוא מגיע עם S-IPS או S-PVA.

אממ כנתון בהשוואה למסכים היום זה לא מציאה גדולה 16ms,למרות שאין היום שיטת מדידה משותפת לחברות,

אבל יש לו מריחה?ויש לו בעיות עם התחום האפור?

וחוץ מזה איך הוא לגיימינג,פוטושופ,3ds max,טקסט(ואני משתמש בהרבה מאוד מאוד טקסט)ולשימוש ביתי?

אני חוזר על השאלה יש מריחה כשרואים סרט או כשמשחקים משחק מחשב?(תלת-מימדי או דו-מימדי),

וראיתי שיש גם אפשרות של להפוך את המסך לצורת דף,אז יש אפשרות שגם תצוגת המחשב תתואם לצורת דף? (כלומר שאם אני הופך אז אני יראה את מסמך הוורד\דף האינטרנט גם בצורת דף ארוכה)

וזאתי שאלה על הגרסא הרחבה:כשמשחקים משחק מחשב שמותאים למסך רגיל,בגירסא הרחבה המשחק ימתח לצדדים?

מצטער על כל השאלות פשוט אני רוצה להיות בטוח...

ותודה שוב!

פורסם

1. חיפוש: הנושא הזה נטחן עד דק.

2. בשיטת המדידה G2G המסך הוא 5-6MS

3. לא שמעתי על מישהו שטען שיש לו מריחות במסך הזה ויש אותו פה להרבה אנשים.

4. לפוטושופ הוא מעולה אחרי שעלה עליו תמונות תבין.

5. מצב הפיבוט הוא מאד שימושי ב2007FP בעבודה ביתית אני משאיר אותו כל הזמן ככה ומסובב אותו למצב רגיל לפני שאני רואה סרטים.

6. שוב חיפוש

פורסם
  • מחבר

1. חיפוש: הנושא הזה נטחן עד דק.

2. בשיטת המדידה G2G המסך הוא 5-6MS

3. לא שמעתי על מישהו שטען שיש לו מריחות במסך הזה ויש אותו פה להרבה אנשים.

4. לפוטושופ הוא מעולה אחרי שעלה עליו תמונות תבין.

5. מצב הפיבוט הוא מאד שימושי ב2007FP בעבודה ביתית אני משאיר אותו כל הזמן ככה ומסובב אותו למצב רגיל לפני שאני רואה סרטים.

6. שוב חיפוש

טוב עכשיו לגבי רזולוציה,

ראיתי שרזולוציית המסך 2007WFP היא 1200 על 1600,אבל אין לי אפשרות כזאתי בSETTINGS של המחשב,

אני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש בשביל רזולוציה כזאתי?או שכשאני אחבר את המסך למחשב תהיה לי אפשרות כזאתי?

וגם עוד משהו,למה מסך רחב?נכון ככה פועלת ראייה אנושית,אבל כל הדברים נמתחים והמשחקים נמתחים לצדדים אז למה רחב?

וגם,ל2007WFP יש אפשרות פיבוט?לא ממש הבנתי את זאתי בCnet.com אם יש או אין פיבוט...

ותודה שוב!!!

פורסם

כן המסך הזה תומך בפיבוט יש לי אותו

נראה לי שהבעיה בקשר לרזולוצייה הוא שהמסך שלך לא תומך ברזולוציה הזאת

פורסם

פותח יקר, המסך מתאים לך כמו כפפה ליד

א. הרוזולוציה תהיה זמינה כאשר תחבר את המסך

ב. יש לו פיבוט. גם לו וגם לאחיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים