עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות משמעותית לאחר קבלת המחשב מתיקון

Featured Replies

פורסם

עם הרעש הוא מהמאוורר של המעבד, אז פשוט תיקנה קירור שקט כמו ה FREEZER 7 ותבקש ממעבדה אחרת שיתקינו לך אותו.

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אבל יש משהו לא בסדר שגורם למחשב להתחמם. זה לא הבעיה של הקירור.

פורסם

כן אבל יש משהו לא בסדר שגורם למחשב להתחמם. זה לא הבעיה של הקירור.

אם המחשב מתחמם זו 99 % בעיה של קירור משום שאם הקירור היה תקין אז המחשב לא היה מתחמם...

פורסם
  • מחבר

הקירור תקין אבל בגלל שהמעבד מתחמם אז המאוורר שלו מסתובב מהר מאוד ואז הוא עושה רעש.

בתיקון הוחלף לי לוח אם. (ל"מתוקן" לא לחדש) יכול ליהיות שהוא גורם להבעיה? או שהמעבד נפל להם או משהו ובגלל זה?

פורסם
  • מחבר

הנושא כבר ירד כמה עמודים אז אני מקפיץ.

פורסם

תבדוק:

א- עם חבר שיודע, התקנה חוזרת של הסינק ומריחה מחדש של המשחה

ב- אחרי שתפטר בעיית החום הקיצוני, תבדוק שהאופציה של הSMARTFAN או COOL N QUIET לא מכובה

פעם נתקלתי המחשב עם לוח וקירור מקורי של אינטל שהרעיש ככה כמו מסור חשמלי בסלד נמוך :pissed:

פורסם

אתה אומר שהחליפו לך מארז, מה עם המאווררים שהיו לך במארז? אותם מאווררים מותקנים גם במארז החדש באותם מקומות?

מה לגבי המהירות של המאוורר של המעבד?

פורסם
  • מחבר

המארז החדש אותו מארז רק שמקדימה יש 120 מ"מ במקום 80 שהיה קודם, ומאחורה אותו הדבר. (80)

לגבי מהירות המאוור. שהדלת פתוחה והוא עושה הרבה פחות רעש המהירות היא בסביבות ה 3650 סל"ד ופעם זה היה 2400 סל"ד

ושהוא עושה הרבה רעש (כשהדלת סגורה) המהירות היא בסביבות ה 4000++ סל"ד.

עירכה: קיבלתי גם הצעה מ dinos לבדוק את המתח שהמעבד מקבל. והוא מקבל בין 1.33V ל 1.35V. (המעבד הוא P4 PRESSCOT 630) וברגע זה ממש שהדלת פתוחה והתוכנות היחידות שפתוחות הן אוורסט, מדיה פלייר, ICQ טמפ' המעבד היא 68 מעלות ומהירות המאוורר היא 3668 סל"ד. (אבל הוא עדיין לא ברמה שהוא עושה רעש כמו מנוע סילון מקולקל.)

פורסם

תקשיב...

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה

א בעיה כלשהי עם הספק שאתה אומר ששמו לך ספק גרוע יותר

ב בעיה עם המשחה התרמית וזה נראה לי הרבה יותר הגיוני, אתה לא מאמין כמה "טכנאי מחשבים" לא יודעים איך לשים ובתוך אחד שהיה טכנאי אתה לא תאמין כמה מחשבים קיבלתי בלי משחה בכלל...

סביר להניח שזאת הבעיה, דבר עם חבר שיודע איך לעשות את זה...

פורסם
  • מחבר

המתחים תקינים? כי אם כן אז כנראה זה לא הספק שעושה פה את הבעיה. יכול ליהיות שזה בגלל הלוח אם ששמו? כי הוא 100% לא חדש, הוא אמור ליהיות "מתוקן". יכול ליהיות שהפילו לי את המעבד וזה גורם לבעית חום? (אני לא פוסל שום אפשרות כזאת בגלל הניסיון שלי עם ה"תכנאים" במעבדה)

פורסם

אתה שואל אותי אם המתחים תקינים?!?!

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון המתח אמור ליהיות 1.33V אבל לא ניסחתי את השאלה נכון. השאלה היא אם ההבדל של 0.02 וולט הוא משמעותי מבחינת חום?

באתר של אינטל כתוב איזה מתח כל מעבד צריך לקבל?

פורסם

68 מעלות?! :o

לא התקינו לך את הגוף קירור כמו שצריך

תפרק ותתקין אותו +תמרח משחה עם חבר שמבין

לדעתי יכול להיות רק בעיה בגוף קירור

פורסם
  • מחבר

תודה אני אעשה את זה עם מישהו שמבין. אבל תוכלו לענות על השאלות שלי? (אם יכול ליהיות שהמעבד נפל וזה מה שעושה את הבעיה? אם יכול ליהיות שהלוח אם עושה את הבעיה? (לפי המתחים זה לא נראה). אם 0.02V משמעותי מבחינת חום? כי המתח שהמעבד מקבל נע בין 1.33 ל 1.35V.

פורסם

כמעט בטוח כי המשחה התרמית שנמרחה על המעבד או שנמרחה בצורה לא נכונה או משחה תרמית לא יעיליה בכלל, הרעש שהמחשב עושה זה ככל הנראה המאורר של המעבד שמגביר את הסל"ד שלו עקב הטמפ' הגבוהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים