פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב..אז לקראת הנביעה הצפוייה..חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים..אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה..בתודה מראש,דור
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים יש לך את השירים מ-NFS ואתה רוצה עוד שירים דומים או שעדיין אין לך את השירים מ-NFS?במשחק (או בהרבה מקומות באינטרנט) מצוינים ה-Artist של השירים אז פשוט תחפש עוד אלבומים\שירים מאותו Artist.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים http://www.youtube.com/watch?v=_kTAnnimhy0מאוד יפה... תשמעו איזה סאונד חייה.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים לא ממש אהבתי את הטראק הזה של Paul Van Dyk.מ-NFS-MW אהבתי את:Fired UpDo Ya ThangI Am RockIn a Hood Near You (קצת חוזר על עצמו לדעתי)Sets Go UpYou'll Be Under My Wheels אהבתי פעםBlood And Thunderמ-NFS-U2 אהבתי:Riders on the Storm (Fredwreck Remix)I Need SpeedLAX (אני מכיר את זה דרך Xzibit לא דרך המשחק)Lean Back (כבר לא וגם ישן)The Death and Resurrection Show (שיר פצצה)בעקרון אני מאוד אוהב סאונדטראקים של משחקים ושל סרטים, הם מרכזים שם הרבה שירים טובים וחדשים של זמרים (לפעמים) לא מוכרים והם דיי טובים.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר אוקיי תודה לכולכם,אממ אני מחפש שירים לא רק מהמשחק, אלא גם מאותו סיגנוןואם תוכלו לסנן אותם אתם מבחינת מה שיתאים כאילו לנסיעה וכאלהבתודה,
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים djay whoop_that_trickpsc-im_a_king_(remix)_(feat._t.i._and_lil_scrappy-lil_boosie-swerve_(feat._webbie) djay -its_hard_out_here_for_a_pimp young_city_a.k.a._chopper-lil_daddy -nasty_nardo-lets_get_a_room -
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים לא יודע אם זה היה שיר בNFS כל שהוא או לא, אבל הוא ברוח NFS:Kazzer- Pedal to the Metal
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב..אז לקראת הנביעה הצפוייה..חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים..אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה..בתודה מראש,דורמחתרת זה רק האצ"ל, ההגנה והלח"י.אתה חי בסרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.