פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים UNDERTAKER מודל ההערצה שלי, האלוהים היחיד שאני מכיר וסוגד וגם עובד אותו, THE PHENOM!!!!! מייצג את הצד האפל, את הנשמות החסרות המזל הנודדות ברחבי העולם, והמוזיקה שלו לאורך כל השנים המוזיקה של בית הקברות מייצגת את העולם האמיתי, מוזיקה שנכנסת לנשמה ולא נותנת לה מנוחה, אז לקינוח YOUR SOUL WILL BE BURIED IN THE HELL'S KINGDOM AND I WILL TAKE IT TO THE GRAVE!!! :'( :'( ^-^
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מה? מתי? ולמה לא עידכנו אותי על זה?Domo kunלמעשה הוא משתלט על המוח של כולכם ברגע שאני כותב את ההודעה הזו.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים Domo kunלמעשה הוא משתלט על המוח של כולכם ברגע שאני כותב את ההודעה הזו.המממ על שלי שום דבר לא יכול להשתלט, ולא קשה להבין מדוע.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים לא יודע, מצאתי את זה בגוגלמישהו כתב שזה מאיזה שיראם אתם יודעים איזה תכתבו
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים UNDERTAKER מודל ההערצה שלי, האלוהים היחיד שאני מכיר וסוגד וגם עובד אותו, THE PHENOM!!!!! מייצג את הצד האפל, את הנשמות החסרות המזל הנודדות ברחבי העולם, והמוזיקה שלו לאורך כל השנים המוזיקה של בית הקברות מייצגת את העולם האמיתי, מוזיקה שנכנסת לנשמה ולא נותנת לה מנוחה, אז לקינוח YOUR SOUL WILL BE BURIED IN THE HELL'S KINGDOM AND I WILL TAKE IT TO THE GRAVE!!! אתה לא יכול לעשות אפילו הודעה אחת נורמלית? לגבי האווטר שלי... תנחשו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.