עבור לתוכן

אוצר מילים - לפסיכומטרי

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי מה ניסת להגיד?

אורי משקר בגלל שאריק אמר עובדה?

העובדה היא שאורי אמר : אני יפה.

ואריק אמר שאורי אמר שוהא יפה-עובדה (ראה למעלה)

לכן אריק לא משקר, א אומר שלאורי יש חצוקנים על כל הפרצוף וזה נראה כיאלו הוא גר 100 מטר מצ'רנוביל.

פורסם

אורי משקר.

כי יכול להיות שאורי משקר שהוא יפה למרות שהוא מכוער ואז אריק אומר אמת כי הוא אמר רק ש"אורי אמר שהוא יפה".

אבל לא יכול להיות שאריק משקר כי אז יצא שגם אורי משקר.קפיש?

קפיש

הבנתי תרעיון

פורסם

כמה,כסף,צריך,לשלשל,לך,לכיס,כדי,לקבל,ציון,טוב,?

פורסם

תגידו, נתנו לי שיעורי בית שצריך לשבת עלייה לפחות 4 שעות ביום, איך אני לעזאזל יכול לשבת 4 שעות מינמום ביום?!

למה לעזאזל הקורס הזה לא התחיל לפני חודש, אומרים פה לסיים חוברות של מאות עמודים תוך 4 ימים, גיהנום!!!!

פורסם

תגידו' date=' נתנו לי שיעורי בית שצריך לשבת עלייה לפחות 4 שעות ביום, איך אני לעזאזל יכול לשבת 4 שעות מינמום ביום?!

למה לעזאזל הקורס הזה לא התחיל לפני חודש, אומרים פה לסיים חוברות של מאות עמודים תוך 4 ימים, גיהנום!!!!

[/quote']

קח את זה באיזי...ממש לא סוף העולם...עברתי דברים יותר גרועים מזה כמו רבים אחרים ואני בטוח שאתה יכול.

רק בלי פאניקה.

פורסם

תגידו' date=' נתנו לי שיעורי בית שצריך לשבת עלייה לפחות 4 שעות ביום, איך אני לעזאזל יכול לשבת 4 שעות מינמום ביום?!

[/quote']

ככה :nixweiss: גם אני לא ממש מרוצה מהמצב.

אני קם בבוקר יושב על זה בערך 2-3 שעות ואז כל היום פנוי ואז בערב יושב עוד 2-3 שעות ומסיים את מה שצריך לעשות.

וככה כל יום משיעור עד שיעור, לפחות זו התוכנית.

אין מה לעשות אם אתה לא בנוי לזה אין לך מה לחפש בפסיכומטרי/באקדמיה.

פורסם

כמה,כסף,צריך,לשלשל,לך,לכיס,כדי,לקבל,ציון,טוב,?

א. תגדיר ציון טוב.

ב. זה לא עניין של כסף. זה עניין של השקעה. שב על התחת מהבוקר ועד הערב ואולי תגיע ל-700. קורס בסך הכל מספק מסגרת וקצת תמיכה. הוא לא מחליף למידה בבית.

פורסם

א. תגדיר ציון טוב.

ב. זה לא עניין של כסף. זה עניין של השקעה. שב על התחת מהבוקר ועד הערב ואולי תגיע ל-700. קורס בסך הכל מספק מסגרת וקצת תמיכה. הוא לא מחליף למידה בבית.

:errrr: :errrr: :errrr:

המוח שלי מנותק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים