עבור לתוכן

האמת מאחורי הכינוי שלכם!!

Featured Replies

פורסם

גרי המבורגרי (מהפיזג'מות) עושה תמיד "ניני נני ניני ני נאי..."

<<<<<<<<<

• תגובות 56
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מעיפים על זה לצמיתות ?

ככה זה כשאתה בן 14

העיפו אותי לאיזה 90 יום ואז שיחררו את הבאן שלי מהאתר.

מילא היו מעיפים אותי על משהו מוצדק......

פורסם

אמנם avatar זו מילה כללית, אבל הניק שלי הוא על שם הדמות מסדרת Ultima.

האמת אני כבר לא משתמש בו כמה שנים, אבל היוזר שלי פה ישן וחבל לי להחליף.

ברוב המשחקים ברשת אני משתמש בניק Super Mutie (יעני קיצור שכזה ל super mutant, ההשראה מ fallout 2), שגם הוא דיי מפגר.

נמשך החיפוש אחר כינוי נורמלי (שהוא לא שם פרטי או ר"ת שלו).

פורסם

אפשר לשנות ניק בלי לשנות יוזר

פורסם

אני בד"כ לוקח ניקים מהחפצים שבקרבתי (הדגם של המסך, החברה של הרמקולים וכו') כאן ספיציפית ראיתי את הידית 3 אצבעות

של הנשק שלי שהיה מונח לידי ושם הדגם היה AG-43 ומאז הכל היסטוריה...

פורסם

סמים אילו משפיעים רק על הנשמה, על המטליות של הנפש, הנפש שלך מתמכרת למטאל והגוף שלך מתמכר לקצב ונהיה משועבד של UNDERTAKER, זה סמים שרק פוגעים בנפש הנזק הוא קטן אבל הרווח הוא ענק!!! אתה צריך לשמוע את השיר REST IN PEACE REMIX של UNDETAKER ואת הDARKSIDE REMIX אולי אז תבין איזה סמים טובים אני לוקח במטליות של המנטאליות שלי :jump:

הלוואי והוא יבוא אלייך עד הבית יתן לך 2 כאפות מצלצלות ויגיד " ילד... צא מהסרט"

פורסם
  • מחבר

וואי אם זה יקרה, זה יהיה משהו :), אני האמת חי בשני סרטים האחד זה העולם האמיתי והקודר שבו אף אחד מלבדך עוזר לך, והסרט השני זה העולם האחר שכולל את הפורום הזה ואת הסגידה שלי לUNDERTAKER וזה גורם לי לדבר שטויות בפני אנשים מסוימים, אם תשבו טוב תעשו ש"ב תראו שכל מילה שלי ושל הקברן שווה קורבן אהממ זהב :screwy:

פורסם

פורסם

וואי אם זה יקרה, זה יהיה משהו :), אני האמת חי בשני סרטים האחד זה העולם האמיתי והקודר שבו אף אחד מלבדך עוזר לך, והסרט השני זה העולם האחר שכולל את הפורום הזה ואת הסגידה שלי לUNDERTAKER וזה גורם לי לדבר שטויות בפני אנשים מסוימים, אם תשבו טוב תעשו ש"ב תראו שכל מילה שלי ושל הקברן שווה קורבן אהממ זהב :screwy:

ללא ספק אתה אחד המצחיקים/מושפעים/מוזרים/חריגים/חפרנים/מיותרים/מסוממים/שרוטים/מחוקים/גזורים שראיתי בחיים שלי..

מה הקטע עם האנדרטייקר !!?? כשהייתי בן 12 (לפני יותר מ13 שנה) הייתי רואה WWF .. אבל לעולם לא הערצתי אדיוטים שנותנים בסה"כ הצגה..

אתה מבין את זה שהוא בסה"כ אדם רגיל מהשורה שבטח גויס מעולם הפעלולים לבידור (המגוחך הזה יש לציין) והוא מקבל משכורת , אוכל , שותה , נוסע באוטו ורב עם האישה בדיוק כמו מהנדס מרפא"ל ..

*שום דבר מיוחד בניק שלי אגב - JACKO זה כינוי שהדביקו לי לפני איזה 8 שנים כשעוד הייתי בביה"ס כי הייתי נראה כמו ערס וכל החברים שלי היו אשכנזים לבנים..

והתוספת IL היא סתם בגלל שהיה תפוס JACKO לבד.. יעני ישראל = IL ..

פורסם
  • מחבר

ללא ספק אתה אחד המצחיקים/מושפעים/מוזרים/חריגים/חפרנים/מיותרים/מסוממים/שרוטים/מחוקים/גזורים שראיתי בחיים שלי..

מה הקטע עם האנדרטייקר !!?? כשהייתי בן 12 (לפני יותר מ13 שנה) הייתי רואה WWF .. אבל לעולם לא הערצתי אדיוטים שנותנים בסה"כ הצגה..

אתה מבין את זה שהוא בסה"כ אדם רגיל מהשורה שבטח גויס מעולם הפעלולים לבידור (המגוחך הזה יש לציין) והוא מקבל משכורת , אוכל , שותה , נוסע באוטו ורב עם האישה בדיוק כמו מהנדס מרפא"ל ..

*שום דבר מיוחד בניק שלי אגב - JACKO זה כינוי שהדביקו לי לפני איזה 8 שנים כשעוד הייתי בביה"ס כי הייתי נראה כמו ערס וכל החברים שלי היו אשכנזים לבנים..

והתוספת IL היא סתם בגלל שהיה תפוס JACKO לבד.. יעני ישראל = IL ..

חחח הייתי אומר שאני משתייך לכת השטן אבל זה לא נכון, אני מניח שיש לי שריטה קלה נו טוב זה הומור שמכל האנשים שקראו את התגובות יש רק אחד שמבין את זה.

פורסם

Mazumotte... יש מילה כזאת ביפנית רק שכבר שכחתי מה היא אומרת.... :screwy::kopfpatsch:

האמת היא שהיה לי משתמש אחר (Martaine) אבל שכחתי לו את הסיסמא וגם ת האימייל שאליה אמורים שלוח אתוה :silly:

Martaine זה סתם כינוי שהגעתי אליו אחרי ששמעתי את השם Mart וחשבתי שזה כינוי לא רע...

פורסם

בלאן פארטי שיחקנו מול team net, ואני היחידי מהקלאן שהביא ל net אייס, והרגתי להם את כול ה5, קיצר dantz, הסתלבט עלי ומאז זה BerkotZ

באיזה קלאן היית??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים