עבור לתוכן

האמת מאחורי הכינוי שלכם!!

Featured Replies

פורסם

ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי:

PhenomFX:

המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות :)

נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב...

עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM.

הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE FX).

• תגובות 56
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SciFi= SCience FIction

Lucky Number 7

פורסם

DXM סתם כי T-REX היה תפוס.

פורסם

מממ השם שלי פשוט :) + האות הראשונה של שם המשפחה :)

פורסם

Hussein Fatal היה ראפר בOutlawz... זה קבוצת ראפרים שטופאק כיכב בה כשהוא היה חי :)

פורסם

פייק ניק שלי במשחק אונליין שגם היה ניק שלי הרבה פעמים במשחקים.

משחק FPS.

פורסם

הכינוי שלי הוא אנגרמה

פורסם

Subaru + barel = subarel

חולה על סובארו כבר כמה שנים טובות. מגיל 14.... 8 וחצי שנים כר.... :)

פורסם

טולי - אמא שלי קראה לי טולי כי קוראים לי טל

קולי - אין לי מושג מוח של ילד שהיה בן 12 פעם

פורסם

FreeStyler, כמו השיר..

פורסם

סתם חשבתי שגם לנו מגיע אימרה כמו ג'יסוס קרייסט אז התחלתי להגיד כל הזמן מוזס קרייסט, ואז החלטתי שזה יהיה הניקניים שלי.

זה הגיע למצב שאנשים קוראים לי מוזס לפעמים במציאות כי ברוב המקומות ברשת אני ידוע בשם מוזסקרייסט.

פורסם

אם כבר יותר נכון להגיד JEWISH MOSES

(נכון ש CHRIST זה לא נוצרי וזה צלוב אבל עדיין)

פורסם

ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי:

PhenomFX:

המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות :)

נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב...

עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM.

הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE FX).

אין אין, אני לא נושם פה מרוב צחוק.

לא צחקתי ככה כבר שנים. תודה רבה.

פורסם

almogas

almog שם פרטי

as קיצור של asulin שם משפחה

פורסם

סתם שהייתי בן 12 אהבתי את המכונית dodge viper אז dorviper נשמע בערך אותו הדבר :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים