עבור לתוכן

מה הרשת הטובה (אמינה, שירות, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?

Featured Replies

פורסם

מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?

פורסם

IQPC

SKYPC

TMS

פורסם

אין חנות שעונה על כל הפרמטרים, אף פעם לא תקבל שירות טוב במחיר רצפה.

לכל פרמטר יש חנות עדיפה, סה"כ אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר

פורסם

אייבורי 4 EVER

פורסם

TMS תקבל מחיר הוגן ושירות טוב

IQPC - מחירים סבבה , לא הצטרכתי את השירות עדיין

NOACOMP לא להתקרב - הרבה בעיות עם השירות

SKYPC - שמעתי דברים טובים אבל אין נסיון

פורסם

אייבורי 4 EVER

:lol:

פורסם

אייבורי 4 NEVER

Now that's better.

פורסם

אייבורי(ם)

איבורי זאת רשת ח*א, עם שירות גרוע ואם אתה נשאר שם סימן שיש לך עוד הרבה דברים שתוכל ללמוד בפורום.

אני אישית קניתי את המחשב ב LogicPC (לא הייתי אז בפורום ולא הבנתי כ"כ), אבל הם פתרו לי במיידי כל בעיה, אבל אני חושב ש IQPC ו SKYPC יותר מומלצות.

פורסם

ראיתי היום פרסומים שלהם - סלרון 2.8 ב1K.

פורסם

אני דווקא מבסוט על KSP קניתי מהם שדרוגים למחשב ו3 מחשבים נוספים למשרד ומרוצה מאוד , את הנייד שלי קניתי בSKYPC

פורסם
מה הרשת הטובה (אמינה, שירות, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?

אין עדיין חנות כזאת, כמובן שבארץ שלנו אנחנו לא נקבל מחירים זולים והוגנים. (כמובן שאנחנו לא מתקרבים למחירים בחו"ל.)

למה אתה מתכוון איכותית? לחנות? למוצרים? בכל מקרה.. כל חנות שמכבדת את עצמה ברכיבים מתקדמים ועדכניים היא איכותית.

אמינה מבחינת מחיר? יש שכן ויש שלא כל אחת והמחיר שלה. המחיר משתנה כל יום כל שבוע כל חודש לפי השוק(תלוי באיזה חנויות).

שירות? היום אפשר להזמין דרך האינטרנט. ויותר כדאי שלא יהיו אי הבנות אפשר לעשות את הקניה במקום. השירות דרך הטלפון היא בסדר כל חנות שמכבדת את עצמה יש שירות טוב אין פה מה לעשות עניין משירות טלפוני.

טיפ להתרחק מחנויות קטנות ומתחילות ברשת.

לקנות רק בחנויות הפופולריות.

כשאין את החנות האולטימטיבית אז אין ברירה קונים.

קודם כל אם אתה רוצה לחסוך בכסף עדיף לקנות חלקים מכמה חנויות.

אבל אם מה שאתה מחפש נמצא בחנות אחת לך על זה ואם המחירים יקרים אפשר לנסות למצוא אותם בחנויות אחרות.

תדע דבר אחד הכל עניין כספי אם יש לך כסף אין לך שום בעיה לקנות מחשב מכל חנות איכותית כמובן אם יש לה את החלקים הנדרשים.

אבל כמו שאתה יודע הרוב פה מנסים להגיע למצב שישתלם להם. כל העניין הזה פה זה שישתלם לנו מבחינת המחיר.

יש לפחות 5 - 10 חנויות איכותיות בארץ אני מעריך.

מה שנשאר זה רק לעשות סקירה של המחירים והמוצרים ולקנות.

;)

פורסם

תזכור להיזהר מאייבורי... חנות עם שירות לא טוב, מניסיון, וחלקים משומשים...

סקייפיסי מעולים

פורסם

אייבורי הכי טוב!

מוצרים חדשים מהניילונים עם תעודות אחריות אתה מקבל ארגזים שירות מעולה המוכר ממש נותן לך אפשרות לבחור מחשב טוב או מחשב יותר טוב! המחשב הטוב יעלה בערך 1K המחשב היותר טוב יעלה 1.5K

אהבתי!!!

נראה לי שאני מעביר את זה לחתימה שלי

עלק המחשב היותר טוב 1500שח

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%90%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99&meta=

קח לעצמך איזה יום חופש מהעבודה ותראה מה קורה להרבה מהאנשים שקונים שם

נכון שזה לא רוב האנשים כי הם מוכרים מאות מחשבים בחודש, ובד"כ מחשבים לא מתקלקלים סתם ככה, ואצלהם זה קורה המון (אפילו ביחס למספר מחשבים שהם מוכרים) ובד"כ יש בעיות באחריות

אבא של חברה שלי קנה שם מחשב ב2002 (בדיוק ההיתי בחו"ל ולא יכולתי לעצור אותו)

בחודש הראשון החליפו את המאוורר של המעבד כי הוא לא עשה את העבודה,

אחרי חודשיים החליפו את 2 הזיכרונות כי הם היו פגומים

בטווח של חצי שנה גם הקשיח הלך

כל פעם היתה מריבה שלמה ואני ההיתי צריך לדבר עם המנהל סניף שלכם כמה פעמים בתור בן-אדם שמבין ולא בתור מישהו שהוא יכול לעבוד עליו כדי שהם יכבדו את האחריות

במקרה של הקשיח זה היה הכי גרוע, בהתחלה טענו שהקשיח בסדר, היו צריכים להכריח אותם לבדוק אותו ואז מצאו BAD SECTORS, אחרי זה אמרו שיקח להם שבוע וחצי להביא קשיח חדש כי אין במלאי את הסוג הזה (לא מקובל אחרי פחות מחצי שנה) - קצת צעקות ומצאו איזה 10 קשיחים במלאי.

ואז הביאו לא קשיח שיש בתוכו בורג שבור!!! - ניסיתם פעם לשבור בורג בתוך דיסק קשיח ?

זה אומר שהוא קיבל חתיכת מכה \ נפילה כדי שזה יקרה

שוב צעקות עד שהסכימו בטוב ליבם לתת קשיח תקין וחדש

זאת היתה ההתנסות היחידה שלי עם אייבור וכמו שרשמו פה קודם NEVER AGAIN!!!

פורסם

אייבורי זו לא חנות מחשבים זה שוק פשוטו כמשמעו!! ח*א של חנות ח*א של מחשבים ח*א של שירות ח*א של אחריות

לא הייתי קונה משם עיפרון או אפילו מסטיק בזוקה....אני את החלקים שלי קניתי מIQPC שירות אמין הבעלים ממש נחמד ומיתקשר להודיע לך אם יש שינויים בזמני אספקה וכאלה או לפחות שולח מייל אם אני לא עונה לו...האחריות טובה מאוד ממה שהבנתי מחבר שלי ואתה לא צריך לחכות איזה שבוע ומשהו עד שהם פותרים את זה מול היבואן אתה מקבל מוצר חלופי כלומר חדש והם שוברים את הראש מול היבואן אחרי שאתה כבר יצאת מרוצה מכול העסק...

חבר שלי קנה מחשב מאייבורי ל-מ-ר-ו-ת שהזהרתי אותו מאות פעמים וממש צעקתי עליו לא לעשות את זה הוא קנה מהם וע-ד רגע ועצם היום הזה (כמעט שנה וחצי) הוא מיצטער על הרגע שהוא עשה את זה....מחשב בעייתי מכול בחינה חרא של לוח MSI דיסק קשיח שהתחיל לעשות בעיות תוך חודש וחצי בערך. המחשב עושה ריסטים פיתאומיים והקירור למעבד זה קירור של 5 שקל בדיוק כי זה אפילו לא הקירור המקורי של אינטל והמעבד מיתחמם רצח!

בקיצור לא הייתי קונה שם כלום אם אתה דואג לכסף שלך ואכפת לך ממנו אתה תעשה כמוני וכמו כולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים