עבור לתוכן

אני מבולבל, האם כדאי לקנות כיום מחשב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בידיוק! זו הגישה! תקנה עכשיו, ועוד חצי שנה תשדרג מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך!

FINALLY !!! יוריקה !!!

לפחות צד אחד של המוח שלך פעיל ;)

אז זהו?

נגמר הסבל והכאב במוח שלי?

אני יוכל כבר לקנות מחשב בלי חרטות שניות?

המוח השמאלי שלי יחזור לתפעול מלא כמו המוח הימני שלי?

אני יוכל להפסיק לפתוח תיקיה במחשב שלי שמיועדת רק למחשב המפונטז שלי?

[glow=gold,2,300]אני יוכל כבר לרכוש את המחשב?![/glow] :cwm39:

פורסם

האם זאת תקופה טובה כיום לקנות מחשב? והאם אני אוכל להשאר עם המחשב ה$^@#$%^ עוד חודשיים (מפרט משמאל)?

בלש, אולי גם העובדה שהוא לא מבחין בין שמאל לימין תורמת למפלס העצבים שלך.

לנושא, אני חושב שבכל אשכול שנפתח בעבר על אותה הסוגיה, נכתב שתמיד כדאי לקנות מחשב עכשיו. אף פעם לא לחכות. הטכנולוגיה תמיד תתקדם עוד ועוד, תמיד יהיו חידושים, ומשתמש הקצה לא יכול לעמוד בקצב הזה (אלא אם הוא ממש ממש ממש טחון). בין אם תקנה מחשב עכשיו ובין עם עוד חצי שנה, אתה תהנה ממנו שנתיים בערך עד שהוא יהפוך לעגלה.

פורסם
  • מחבר

בלש, אולי גם העובדה שהוא לא מבחין בין שמאל לימין תורמת למפלס העצבים שלך.

לנושא, אני חושב שבכל אשכול שנפתח בעבר על אותה הסוגיה, נכתב שתמיד כדאי לקנות מחשב עכשיו. אף פעם לא לחכות. הטכנולוגיה תמיד תתקדם עוד ועוד, תמיד יהיו חידושים, ומשתמש הקצה לא יכול לעמוד בקצב הזה (אלא אם הוא ממש ממש ממש טחון). בין אם תקנה מחשב עכשיו ובין עם עוד חצי שנה, אתה תהנה ממנו שנתיים בערך עד שהוא יהפוך לעגלה.

אז זהו?

פורסם

לדעתי זה לא זמן לקנות מחשב, מכיוון שיהיה מאוד קשה להשתדרג בעתיד, אני היתי מחכה שיססימו לעבור לDDR3 ושתיהיה תמיכה לPCIE2 בלוחות.

אני למשל די נדפקתי, כי אניזקוק לכרטיסי AGP ואני כמעט ולא מוצא באזור שלי..

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה לא זמן לקנות מחשב, מכיוון שיהיה מאוד קשה להשתדרג בעתיד, אני היתי מחכה שיססימו לעבור לDDR3 ושתיהיה תמיכה לPCIE2 בלוחות.

אני למשל די נדפקתי, כי אניזקוק לכרטיסי AGP ואני כמעט ולא מוצא באזור שלי..

יש שמועות על כך שP35 תומך בPCI EXPRESS 2.0:

http://www.bit-tech.net/news/2007/06/06/p35_supports_pcie_2/1

כבר הוכח שאין שיפור ניכר בביצועי המחשב בDDR3, וחוץ מזה, יש את הP35C שהוא קומבו של שניהם:

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_10.html#sect0

ובאוברקלוק אפשר להגיע לאותם מהירויות של ה(DDR3 (1333

ואין שיפור כלכך ניכר בין PCI EXPRESS 2.0 לבין 1.0 חוץ מהספק חשמל גבוהה יותר.

פורסם

אור כהן, כל תגובה או נושא שאתה פותח מעצבן אותי לא יודע למה! בגלל שאתה טיפש? בגלל שאתה משוחד? בגלל שאתה עושה דברים בלי לחשוב עליהם? בגלל שיש לי דעות קדומות עליך? לא יודע למה אתה פשוט משגע אותי וגם זה!

זה כמו לשאול מה קדם למה הביצה או התרנגולת! זה החלטה שלך ורק שלך אתה מסתדר כרגע עם מה שיש? סבבה שתפסיק להסתדר תקנה חדש וכן הלאה! כל כך הרבה בבל"ת בת'רד אחד!$!@412451265236Q%2353ק'ר

יש לך אזהרה 1 מתוך 3 על שפה לא נאותה, באזהרה השלישית אתה תנעל / תורחק מהפורום, כמו כן אם תמשיך ככה לא תוכל להמשיך ולהיות בפורום

פורסם

אור כהן, למה אתה רק מחכה לאינטל?

לגבי העניין שלך אם לחכות או לא לחכות, אם בעוד חצי שנה מעכשיו לא יהיה לך את הסכום כסף הנדרש לחלקים חדשים במחשב, אז תחכה מכמה סיבות.

AMD משיקה את מעבדי ה-Phenom שיעשו שיעורי בית לאינטל (הם כבר בלחץ), הדור של כרטיסי המסך ל-DX10 יהיה פחות טוב מדור שני, ועד אז כבר נראה את DX10.1.

חכה בסוף זה ישתלם לך, תוריד את הרזולוציה במשחקים לבנתיים.

http://www.vnunet.com/tv/?channel=vnunet.com+TV&clipid=1386_vnunet_0096

פורסם

אז זהו?

דיברתי בצחוק. אל תקנה עכשיו, תחכה קצת.

פורסם

אם זה היה תלוי בי לא הייתי קונה היום ביכלל מחשב אלה XBOX 360 :xyxthumbs:

איזה משחק טוב אתה מכיר שיוצא למחשב ולא ייצא לקונסולות (חוץ מקריסיס שיתכן וכן ייצא לקונסולות) ?

נמעס לי מזה שכל הזמן צריך לחכות לטכנולוגיה חדשה(DX10,DDR3,PCIE2,QC)

נמעס לי מזה שהמישקים יוצאים לקונסולות שנה או יותר לפני שיוצאים למחשב(רוב הזמן)

והדבר הכי עיקרי הוא נימעס לי מהפורטים הדפוקים שחברות כמו UBISOFT עושות מהXBOX

אז תחשוב טוב לפני שאתה באמת רוצה לקנות את המחשב :xyxthumbs:

פורסם

אם זה היה תלוי בי לא הייתי קונה היום ביכלל מחשב אלה XBOX 360 :xyxthumbs:

איזה משחק טוב אתה מכיר שיוצא למחשב ולא ייצא לקונסולות (חוץ מקריסיס שיתכן וכן ייצא לקונסולות) ?

נמעס לי מזה שכל הזמן צריך לחכות לטכנולוגיה חדשה(DX10,DDR3,PCIE2,QC)

נמעס לי מזה שהמישקים יוצאים לקונסולות שנה או יותר לפני שיוצאים למחשב(רוב הזמן)

והדבר הכי עיקרי הוא נימעס לי מהפורטים הדפוקים שחברות כמו UBISOFT עושות מהXBOX

אז תחשוב טוב לפני שאתה באמת רוצה לקנות את המחשב :xyxthumbs:

יש הרבה במה שאתה אומר, המשחקים בזמן האחרון שווים לתחת גם מבחינת הפורטים המסריחים וגם המשחקים לא משהו, יצאו טובים שישקמו את הPC ויעמידו אותו על הרגליים, אבל כמו שנאמר קונסולה לא משדרגים קונים אחת ל5 שנים טובות לפחות, הוכחה הPS2 זאתי עדיין הקונסולה הכי נמכרת בעולם...

אם אתה רוצה מחשב אל תחכה, קנה עכשיו בפחות כסף ושמור בצד למקרה שתרצה לשדרג, לחכות אפשר תמיד כל פעם יוצא משהו חדש אין טעם לחכות יותר אני אומר מניסיון, וCRYSIS נדחה ל13 נובמבר ואל תהיה תלוי במשחק הזה, אם הוא ידחה ל2009 תחכה עד 2009? קנה עכשיו בראש שקט ותשחרר את הנשמה שלך מהכאב שהיא נתונה בו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אור כהן, כל תגובה או נושא שאתה פותח מעצבן אותי לא יודע למה! בגלל שאתה טיפש? בגלל שאתה משוחד? בגלל שאתה עושה דברים בלי לחשוב עליהם? בגלל שיש לי דעות קדומות עליך? לא יודע למה אתה פשוט משגע אותי וגם זה!

זה כמו לשאול מה קדם למה הביצה או התרנגולת! זה החלטה שלך ורק שלך אתה מסתדר כרגע עם מה שיש? סבבה שתפסיק להסתדר תקנה חדש וכן הלאה! כל כך הרבה בבל"ת בת'רד אחד!$!@412451265236Q%2353ק'ר

אני לא אסבול שפה כזאת בפורום :nono:. או שתגיד את מה שאתה רוצה בצורה מכובדת - או שלא תגיב. כבר הערתי לך על כך בעבר.

למרות שזו רק אזהרה ראשונה, יש לך מיוט לשבועיים. אם תמשיך ככה לא תהיה פה.

פורסם

בהחלט כדאי לחכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים