עבור לתוכן

אני מבולבל, האם כדאי לקנות כיום מחשב?

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני מבולבל,

שלום לכולם, :hi:, כרגע עברתי שיחת איכות עם אבי, והוא אמר לי שכדאי לחכות ולא לקנות עכשיו את המחשב (למרות שחיכיתי כבר חצי שנה בשבילו)

והוא טוען, שכדאי לך לקנות מחשב כשקרייסיס יצא (מדובר על חודש אוגוסט) עם הX38 וה9800GTS, זאת אומרת עוד חודשיים, ועד אז, לשחק במשחקים פחות טובים כמו SAN ANDREAS, מייפל סטורי וכ'ו, גם קומפני אוף הירוס, הוא אמר, שקרייסיס יהיה משחק הDX10.

עכשיו אני רוצה לשאול אותכם, האם באמת כדאי לחכות עם המחשב ה#$%^!@#$ שלי עוד חודשיים לקרייסיס, ואז לקנות רכיבים חדשים למחשב החדש שלי?

או שכדאי כבר מחר-מחרותיים לקנות מחשב חדש שיחזיק לי את קרייסיס?

האם זאת תקופה טובה כיום לקנות מחשב? והאם אני אוכל להשאר עם המחשב ה$^@#$%^ עוד חודשיים (מפרט משמאל)?

חייב את העזרה שלכם,

אור כהן. :s07::bash: :s05: :bash::s07: :s05: :bash::s07: :s05: :bash::s07: :s05:

פורסם

כמובן שתוכל לסחוב עוד חודשיים, 7600 הוא כרטיס מצויין :S

פורסם
  • מחבר

כמובן שתוכל לסחוב עוד חודשיים, 7600 הוא כרטיס מצויין :S

אבל סתכל על המעבד והזכרונות!

(אגב הכונן DVD הלך)

פורסם

לא עוד דיון :kopfpatsch: כמו שכבר אמרו לך ברוב הדיונים שפתחת לאחרונה בכל ספקטרום הפורומים האפשרי (טוב, חוץ אולי ממקינטוש ופורום LINUX), שווה לך לחכות, אין לך מה לקנות מחשב חדש יותר בינתיים, הנוכחי שלך מצויין.

פורסם
  • מחבר

לא עוד דיון :kopfpatsch: כמו שכבר אמרו לך ברוב הדיונים שפתחת לאחרונה בכל ספקטרום הפורומים האפשרי (טוב, חוץ אולי ממקינטוש ופורום LINUX), שווה לך לחכות, אין לך מה לקנות מחשב חדש יותר בינתיים, הנוכחי שלך מצויין.

עדיין הוא מקרטע בטירוף.

חשבתי אולי להחליף מעבד בינתיים, שווה לי? (על חשבון חלקים עתידיים של המחשב החדש)

ואם כן איזה מעבד יש ללוח אם שלי עם 2 ליבות?

פורסם

לטעמי עדיף לא לקנות מחשב היום ופשוט לפרוש לדוקים.

לפחות המפרט הטכני של דוקים לא הופך למיושן תוך שנה.

פורסם

ההצעה הכי טובה - תקנה עכשיו מחשב, ואז כשיצא קרייסיס תקנה חדש.

פורסם

תשמע לאבא שלך ותמתין עד ליציאת הפנרין . ואולי סוף כל סוף הנבואה תתגשם ,ונראה את ה k10 במיטבו :kopfpatsch:

ויהיו בשוק מרובעי ליבה קטלניים במחיר רצפה ...

פורסם

אחי דבר אחד יש לי להגיד על המפרט שלך.... יש לך מפרט... נדיר ::):screwy:

נ.ב

אני הייתי מחכה...

פורסם

אור כהן, כל תגובה או נושא שאתה פותח מעצבן אותי לא יודע למה! בגלל שאתה טיפש? בגלל שאתה משוחד? בגלל שאתה עושה דברים בלי לחשוב עליהם? בגלל שיש לי דעות קדומות עליך? לא יודע למה אתה פשוט משגע אותי וגם זה!

זה כמו לשאול מה קדם למה הביצה או התרנגולת! זה החלטה שלך ורק שלך אתה מסתדר כרגע עם מה שיש? סבבה שתפסיק להסתדר תקנה חדש וכן הלאה! כל כך הרבה בבל"ת בת'רד אחד!$!@412451265236Q%2353ק'ר

פורסם

אור, בן כמה אתה?

עריכה: אתה בן 14 אז זה כבר אומר הכל... תנסה פעם אחת להתנהג כמו אדם מבוגר ותהייה סבלני ותנסה לסבול, זה בסוף יישתלם לך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כרגע שמעתם את הצד השמאלי של המוח שלי, עכשיו תקשיבו לשני:

רגע, למה שאני אחכה? חיכיתי כבר חצי שנה למחשב, עכשיו עוד חודשיים?

הריי אני רוצה לשחק גם LP, אז מה רע?

למה אני אחכה? לפריין שיצאו במקרה הטוב ללא דחיות? לX38 של אינטל שיצא במקרה הטוב ללא דחיות?

ל9800GTS ישצא חודש לאחר מכן?

אבל אז מה, INTEL+NVIDIA=X, אני לא אוכל להשתמש ב2 כרטיסי מסך או כרטיס מסך אחד וכרטיס פיזיקה (שכנראה יתממש בעתיד)

זאת אומר ש:

או שאני יחכה ל2950XT של ATI או שאני אחכה לצ'יפסט החדש של נווידיה, ויקח לשניהם עוד חודש-חודשיים,

אבל מה, מחירי המוצרים החדשים יהיו יקרים מדי, זאת אומר עוד חודשיים במקרה הטוב, וזה ימשיך, אז עוד חצי שנה הלכה לה.

עזבו כבר את זה!

אני קונה מחשב מחר, אין סיבה אמיתית שתגרום לי לחכות עוד חצי שנה למחשב. :bash:

פורסם

בידיוק! זו הגישה! תקנה עכשיו, ועוד חצי שנה תשדרג מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך!

פורסם

אני קונה מחשב מחר, אין סיבה אמיתית שתגרום לי לחכות עוד חצי שנה למחשב. :bash:

FINALLY !!! יוריקה !!!

לפחות צד אחד של המוח שלך פעיל ;)

פורסם

ההצעה הכי טובה - תקנה עכשיו מחשב, ואז כשיצא קרייסיס תקנה חדש.

בידיוק! זו הגישה! תקנה עכשיו, ועוד חצי שנה תשדרג מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים